Ни най-малко не ме е срам, доколкото втори ден ровя Нет-а за цените. Това със Спитфайъра не ми го пробутвай - аз вече имам производствената цена на Мк. ². Обаче за Хърикейна, Бофайтъра и останалите няма нищо за сега. А и доколкото за пръв път търся нещо за самолетите няма да стане бързо като за корабите. А за сладоледа сам си си виновен. Мохабета - не обичам да ме черпят не съм го казал аз.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Надводни рейдери през ВСВ-епизод 2, Алтернативата
Collapse
X
-
Айде сега "не ми го пробутвай", да не би аз да се тръшках че нищо не се намира?
отиваш на "въпроси.ком" и пробваш.А това че ти вече си я имал: аз да не съм врачка, да беше си казал нямаше да търся.
А за сладоледа: аз колко пъти съм те предупреждаваш че идвам към пловдив? и всеки път ти ставаш неоткриваем
Comment
-
А другите подводници не ми трябват, в атлантика ще жулим със седмици"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Gaden Gogi написаПо-скоро Одзава може да иска нещо, ако и за британските кораби аз също да имам данни.
Имам въпрос - как ще се оценят програмите? Реално са съществували програми, които после не са реализирани. Тях как ще оценяме като пари? И пак питам как ще определяме с колко пари разполагаме. Дайте някакви стойности.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Според Гоги системата за оценка на резултатите трябва да бъде следната:
1. Всеки от нас трябва да постне случаи от ТР за атака ан самолет/самолет и самолет/кораб, а също и кора/кораб
2. Динайн решава какъв резултата от сраженията
Сега остава да се уточни и механиката на сраженията.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
Comment