Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Надводни рейдери през ВСВ-епизод 2, Алтернативата

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ни най-малко не ме е срам, доколкото втори ден ровя Нет-а за цените. Това със Спитфайъра не ми го пробутвай - аз вече имам производствената цена на Мк. ². Обаче за Хърикейна, Бофайтъра и останалите няма нищо за сега. А и доколкото за пръв път търся нещо за самолетите няма да стане бързо като за корабите. А за сладоледа сам си си виновен. Мохабета - не обичам да ме черпят не съм го казал аз.
    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
    Неизвестен руски адмирал

Comment

Айде сега "не ми го пробутвай", да не би аз да се тръшках че нищо не се намира?
      отиваш на "въпроси.ком" и пробваш.А това че ти вече си я имал: аз да не съм врачка, да беше си казал нямаше да търся.
      А за сладоледа: аз колко пъти съм те предупреждаваш че идвам към пловдив? и всеки път ти ставаш неоткриваем

Comment

ето за цените на Граф Цепелин и на най-масовата 7-ма серия:
        Groner says 92,700,000marks for GZ. The highest price I see listed for
        Type VII is 4,760,000marks. The lowest is 4,189,000.
        П.В.

Comment

Мерси много, златен си
          А те подводниците много евтини, 7 тигъра парчето, 34 за един линкор

Comment

ако трябва и за другите типове /основните типове подводници/ да търся инфо.А между другото и самолетоносача ми се стори доста евтин - можеш да построиш два срещу един Бисмарк
            П.В.

Comment

еми в самолетоносача няма скъпа и прескъпа броня, в самолетоносача също така няма скъпи и прескъпи оръдия, пък и е два пъти по-малък. А другите подводници не ми трябват, в атлантика ще жулим със седмици.
              По-скоро Одзава може да иска нещо, ако и за британските кораби аз също да имам данни.

Comment

А другите подводници не ми трябват, в атлантика ще жулим със седмици
                VII са с малко късичък обсег... IX са вече истински "океански" подводници. Само като вметка. Вярно е че "седмиците" и особено VIIC изкарват войната, но ако още от '35 Райха беше планирал да води океанска (световна) война (а не само блокада на Британия), щеше да заложи на подводници с по-голям обсег. Така си мисля аз. Пък и темата е за "рейдери" все пак.
                "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

за атлантика са си били идеални. пък и деветката се води не много удачна а и са били малко.
                  Впрочем за да няма изненадани: ние смятаме да достояваме двата самолетоносача, ще си помисля дали да има допълнителни

Comment

Gaden Gogi написа
                    По-скоро Одзава може да иска нещо, ако и за британските кораби аз също да имам данни.
                    Ами за британските подводници, ако имате инфо. За британската авиация имам само цената на Спитфайъра.
                    Имам въпрос - как ще се оценят програмите? Реално са съществували програми, които после не са реализирани. Тях как ще оценяме като пари? И пак питам как ще определяме с колко пари разполагаме. Дайте някакви стойности.
                    Неизвестен руски адмирал

Comment

За подводниците мога аз да ти дам, само ми напомни довечера на скайпа, ще отворим джейнса и ще ти диктувам за каквоот има, мисля че се подмятат и за стражевите кораби.

Comment

А за самолетоносачите ще се намерят ли качествени самолети?Торпедоносците май са някакви двуплощници като суордфишите - Физел Фи 167 или нещо подобни, а и пикиращите Ю-87 не са върха на сладоледа.....
                        П.В.

Comment

каквото такова,....а а а веднъж да реша да съм с германия и всики калпави неща и сами почнахте да си ги признавате

Comment

Не съм много вещ по самолетите, но мисля, че немския Ю-87 отстъпва на американския и е доста сходен с японския пикира бомбардировач. А английските пикиращи палубни самолети какви са?
                            П.В.

Comment

Ob]o wzeto групите им ще са равностойни, и по-качество и по количество.
                              а американските самолети в началото също не са цвете

Comment

Според Гоги системата за оценка на резултатите трябва да бъде следната:
                                1. Всеки от нас трябва да постне случаи от ТР за атака ан самолет/самолет и самолет/кораб, а също и кора/кораб
                                2. Динайн решава какъв резултата от сраженията

Сега остава да се уточни и механиката на сраженията.
                                Неизвестен руски адмирал

Comment

Working...
                                X