М-у другото проверявай си от време на време книгата за гости.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новости на ''Вимпел''
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Аха, нови писъмца. Допреди 20-тина дена ги нямаше. Иначе редовно я проверявам. Даже бях замислил като остане свободно време да изпълня молбата на любителя на съветския флот и да сложа раздела за съветските крайцери. А предподледното писъмце е мнооого интригуващо.
Благодаря!Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Сложих нови снимки в страниците на водолазни катери проект 245, подводници проект 613 и подводник 18.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Светлана????Че те завъреши ли са?Май корпусите им ръждясват дълго време.....без да са завършени.Всичкитеса заложени през ПСВ, носа завършени 1927-32г., когато са всичко друго но не и модерни - ако тръгнем да ги сравняваме с корабите от същия клас от 30-те години.......
А за ПСВ - трябва да ги сравним с английските "Д" клас немските Магдебург и следващите серии със 150мм оръдия, американските Омаха, японските със 140мм, испанските леки крайцериП.В.
Comment
-
tonev написаъъъ само аз ли не мога да видя къде?
Де Ройтер, а крайцерите тип "Адмирал Макарив" (тип Баян") стари ли са? Броненосния крайцер "Рюрик" стар ли е? Ами крайцерите тип "Кагул"?Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написаКое не можете да видите, колега?
Де Ройтер, а крайцерите тип "Адмирал Макарив" (тип Баян") стари ли са? Броненосния крайцер "Рюрик" стар ли е? Ами крайцерите тип "Кагул"?
Comment
-
Gaden Gogi написаБаян? брррр че те първо са френски проект:sm113: после са такъв от преди руско-японската, извращение пълно, герантофилия някаква:tdown, а Рюрик е хубав, ама защото е строен където трябва:38:...а условието на Ройтер е да са строени в Русия:mike:
Гога, на "Вимпел" корабите се класифицират според тяхната национална принадлежност, а не според страната изготвила проекта. То не е моя измислица. Така ги класифицират всички справочници. Аз топлата водя не мога да открия.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
Comment