И продължавам по темата трални/миночистачни кораби - БТЩ проект 1268 "Корунд" и БТЩ проект 1265 "Яхонт".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новости на ''Вимпел''
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by Odzava; 27-01-2007, 14:57.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Тъй като съм на вълна спомагателни кораби - Водолазен катер "Емил Марков", Многоцелеви/моторни катери проект 160 и Торпедоловен катер.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Аз пък ремонтирах страничката с обновленията, понеже твоя редактор... ъъ. :argh: :wo-oh: Напълнил беше страничката с боклуци.
Най-добре си я свали и добре разгледай кодът вътре как изглежда и вместо редактор директно пиши текста.
Примерно:
15.01.2007 – Добавени са страниците на Минен заградитель “Камчия” и Минни заградители тип “Дунав”
Кодът за този ред изглежда така:
<p class="normal-stdtext"><span class="normal-subsubheading">15.01.2007</span> – Добавени са страниците на <a href="index.php?module=bg_Kamchiya">Минен заградитель “Камчия”</a> и <a href="index.php?module=bg_Dunav">Минни заградители тип “Дунав”</a></p>
Първата синя част е универсална за всеки ред. Просто копираш от <p class... до </span> и само сменяш датата. Другото се подразбира, със зеления код се ограждат връзките. С </p> се затваря параграфа (т.е. реда).
Същите правила по принцип важат и за другите страници, но ще ги гледам и ремонтирам друг път.
Last edited by Imperial; 04-02-2007, 10:56.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Абсолютно - вече коригирах 7-8 страници и започна да ми харесва. наистина стана значително по-семлпло и кратко. Сега мисля да напиша собствен скрипт, програма някаква може би....но да се върнем на земята - я тука за оценка:
Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Първото попълнение от почти един месец - Учебен кораб 421, а ремонта продължава. За сега сме "ремонтирали" към 66% от Българския флот.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Добавена е страницата на Голям ракетен катер проект 1241.1 "Мълния" и Ракетни катери проект 205, 205У и 205ЭР .Last edited by Odzava; 06-03-2007, 23:49.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Изкушен от темата за Гуадалканал поразрових стари записки и изрових ей това - Действията на японските леки сили и транспорти през август и септември 1942 г.. Скоро ще добавя и останалите "Токийски експреси" до края на Сражението за Гуадалканал.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Добавих страницата на Хидрографски кораб "Адмирал Бранимир Орманов".
Снимките са 75% дело на Sea Dog.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
И като сме почнали с Кайзеровия флот - броненосен крайцер "Фюрст Бисмарк". Първият броненосен крайцер, според англо-френската класификация и шестият "Grose Kroizer" според немската. Но е първият с броневи пояс.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Ето и втория броненосен крайцер - "Принц Хайнрих".Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написаДобавих страницата на Хидрографски кораб "Адмирал Бранимир Орманов".
Снимките са 75% дело на Sea Dog.
(питам защото имах колега със същото име и доколкото знам баща му беше свързан с флота)
Dark Galaxy ---> GoodKnight
Comment
Comment