Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СУО

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Скоростите Шарнхорст и Гнайзенау са си такива 31.65 за Шарнхорст и 30.7 за Гнайзенау с форсаж - източник Сулига, перисал от Гарцке и Дълин и Грьонер - тия каго ги гледам пращат от германофилия /двамата са американци, но тури му вестник/
    Страсбург и Дюнкерк - скорст без натоварване 29.5 с натоварване посочената от теб - пак Сулига, пак преписал от Дълин и Гарцке, тук обаче може да кажем, че е франкофон/галфон/.Това, което го цитираш като инфо от германофилски сайт ми е много чудно но е известно на всички морски фенове от warships1.com /американци в по-голямата си част и англичани/.
    За Тъндъра - чети по-внимателно, кой е написал, че англичаните са арогантни.Аз съм написал друго нещо
    Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:16.
    П.В.

Comment

Plamen написа
      , тук обаче може да кажем, че е франкофон/галфон/.Това, което го цитираш като инфо от германофилски сайт ми е много чудно но е известно на всички морски фенове от warships1.com /американци в по-голямата си част и англичани/.
      Брей, значи всичко което не ни изнася е писано от галфони?????? И при положение че не занеш от къде съм взел дадено инфо защо дрънкаш
      За сведение данните са от http://www.scharnhorst-class.dk/ .
      А иначе си възпирай малко лицемерието: значи германските данни даваш със ЗАВИШЕНИЕ на скоростта постигната с ГОЛЯМО ПРЕЗОРВАНЕ на машините, пък за франсетата ПРОЕКТНАТА скорост.

BTW: Трябва ли да ти напомням че ти беше ЛИЦЕМЕРЪТ който призоваваше да не се използуват епитети от сорта на "макаронаджия"??? Нещо което е в пъти по безобидно от твоето прозрение : ФРАНКОФОН/ГАЛФОН.
      BTW:малко обща култура: "франкофон" сначи човек който ползува френски език, а не франкофил.
      Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:16.

Comment

А галфон нали знаеш, че не значи глупак, а произхожда от племето Гали, от което са произлезли французите, глупак.Та въпросният Сулига е доста пристрастен да защитава френските кораби - Дюнкерк, Ришельо, после започна повече да ги крпитикува - занм го, защото му чета монографиите.А ти защо се обиждаш, като че ли теб наричам така?
        Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:15.
        П.В.

Comment

Абе то и олигофрен от друго произлиза ама ако те нарека така ще се фръцнеш и ще залееш форума със захаросах морал (както вече си го правил). Пък и ме съмнява ти да намекваше за етническият произход на Сулига.
          А не се обиждам. Прави ми страшно негативно впечатление ГНУСНИЯТ начин по който водиш дискусиите.
          Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:14.

Comment

Plamen написа
            Скоростите Шарнхорст и Гнайзенау са си такива 31.65 за Шарнхорст и 30.7 за Гнайзенау с форсаж - източник Сулига, перисал от Гарцке и Дълин и Грьонер - тия каго ги гледам пращат от германофилия /двамата са американци, но тури му вестник/
            Страсбург и Дюнкерк - скорст без натоварване 29.5 с натоварване посочената от теб - пак Сулига, пак преписал от Дълин и Гарцке, тук обаче може да кажем, че е франкофон/галфон/.Това, което го цитираш като инфо от германофилски сайт ми е много чудно но е известно на всички морски фенове от warships1.com /американци в по-голямата си част и англичани/.
            За Тъндъра - чети по-внимателно, кой е написал, че англичаните са арогантни.Аз съм написал друго нещо
            Чета внимателно. Писал си го на доста места. Не само тук.
            Can't talk! Got to Shoot!

Comment

на друго и в друг контектс - да, но тук - не.Тук просто се преусигуряват, като искат да потопят с линеен крайцер с 305мм оръдия спомагателен или лек крайцер
              П.В.

Comment

Plamen написа
                на друго и в друг контектс - да, но тук - не.Тук просто се преусигуряват, като искат да потопят с линеен крайцер с 305мм оръдия спомагателен или лек крайцер
                Могат - преосигуряват се. Който не може, да не се прави на интересен, щото после боли.

Comment

Plamen написа
                  Mmm da Шпеевите Шарнхост и Гнайзеннау са точно спомагателни и/или леки крайцери.
                  Пък и не виждам защо трябва на противникът да се дава шанс. :o

Comment

така си е гърми :fire: :twak: много боезапаса, калпавозащитен погреб 124-149мм на корабите, пък и други, неща, да ги сложиш крайцери в линия...
                    П.В.

Comment

Впрочем като си повдигнал въпроса за гръмнал боезапас на капитален кораб в бой...за съжаление германците са по напред в това отношение. Първият гръмнал погреб е техен, Пък и през ВСВ май на три от линкорите им гръмва боезапаса.
                      Впрочем ако беше чем (а не само да се фукаш че си го правил) щеше да знаеш че крайцерите не са участвали в линейният бой.
                      Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:14.

Comment

Я ми ги кажи тия 3 линкора от 4, че нещо не ги хващам?А ПСВ?Кой е гръмнал и потънал като Венгард например
                        Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:13.
                        П.В.

Comment

Брей те Венгард и са го стреляли, пък аз да пропусна.
                          А това че не е потънал го дължи единственно и само на вида ползуван барут. А щом не се сещаш името явно не си чел толкова колкото претендираш.
                          Айде да ти подскажа за ВСВ: Гнайзеннау: гръмват му погребите и корабът престава да бъде такъ,, като почетеш може и да си намериш сам другите.
                          Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:13.

Comment

Моля Ви да се придържате към темата.

Скъпи мои, участници !
                            Темата е СУАО !!!!!!!!!!

Comment

Впрочем от ПСВ към германските кораби със запалени погреби може да добавим Кьониг.

Comment

valentor написа
                                Скъпи мои, участници !
                                Темата е СУАО !!!!!!!!!!
                                Ти кво са ше издребняваш ли? Важното е кръв да се лее:twak: :fire: :sm239: :starwars: :sm305:

Съвсем не. Важното е да има смислена дискусия, от която максимален брой хора да научат максимално много. Това не го виждам тук.
                                Last edited by Imperial; 17-12-2004, 20:12.

Comment

Working...
                                X