Хей, че то общо са два тези кораби, и как със старите турбини разчиташ да постигнеш толкова висока скорост? Пък и ти спомена че няма да пипаш палубата, как тогава смяташ да влезнеш в артилерийски двубой с линкори?то не че бордът ще ти стигне ама...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модернизация на Инвинсибъл и Индефатигейбъл
Collapse
X
-
Ми два са де. Иначе корабното съединение щеше да е друго. Къде съм писал че ще воювам с линкори ? Ще разчиствам пътя на есминците. Основно разчитам на към 90 броя торпеда в залпа. Със старите турбини се съмнявам, че мога да постигна и 25 през 1939 г. Новички ще трябват.
Всъщност за какво ще ни е тоя модернизиран сандък?
Имам в предвид, че при десант по корабът ще водят огън и оръдия от противодесантната отбрана. Разбира се поясът го прави непотопяем, но надстройките ще пострадат доста.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Тебе да знеш че съм те хванал че четеш между редовете . А аз да съм написал че целият борд ще го покрия с 50мм? десантът не би трябвало да пострада. А онзи 150 мм траверс? неговата функция е да предпази зенитните оръдия и всичката друга крехкост която ще се намира в централната и задната част на кораба, пък и центъра за управление (това ми се вижда най-смисленниоят превод на "бойна рубка") може да си остане.
Comment
-
Plamen написаАз виждам този кораб все пак като убиец на тежки крайцери
А ти защо избра точно тези двата.?
Comment
-
Според мен като кораби от същия клас нямат такъв, да бъдат преоборуднавани в други да, но иначе са за скрап. Просто те губят своето предимство:скоростта, а слабата броня си остава. Германските биха могли да се използуват само в Балтийско море, ама там пък няма нужда от тях. Това е Място където авиацията не би оставила шанс за оцеляване на голям кораб.
Comment
-
Да но това ще са кораби с много ниски характеристики, на практика те ще са еквивалентни на тежък крайцер като огнева мощ, но с много ниска скорост. На практика те нямат шанс да спечелят битка и единственото за което стават е обстрел на брега или реоборудване в някакъв специализиран съд. +това трябва да си има предвид че експоатационните им разходи ще са много високи поради старите машини и оборудване.
Comment
-
Gaden Gogi написаТебе да знеш че съм те хванал че четеш между редовете . А аз да съм написал че целият борд ще го покрия с 50мм? десантът не би трябвало да пострада. А онзи 150 мм траверс? неговата функция е да предпази зенитните оръдия и всичката друга крехкост която ще се намира в централната и задната част на кораба, пък и центъра за управление (това ми се вижда най-смисленниоят превод на "бойна рубка") може да си остане.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
Comment