Няма невъзможни неща. Невъзможното е ежедневие в "Страната на здрача" 
Освен това аз предлагах проверката на тези модели защото иначе всеки до припадък ще защитава своята гледна точка.
Е, Гоги, как да не сме го отчели, я прочети по внимателно мъдростите ми. А и за крайцерите
ами към 1917 г. Британия покрива мултидържавния стандарт по тази точка, т.е. има толкова крайцери колкото всички други страни взети заедно. Да не забравяме, че тя има разработените проекти, изпитаните модели и готовите технологии за строеж. САЩ трябва да наваксват почти 20 г. си летаргия в тази област.

Освен това аз предлагах проверката на тези модели защото иначе всеки до припадък ще защитава своята гледна точка.
Е, Гоги, как да не сме го отчели, я прочети по внимателно мъдростите ми. А и за крайцерите
ами към 1917 г. Британия покрива мултидържавния стандарт по тази точка, т.е. има толкова крайцери колкото всички други страни взети заедно. Да не забравяме, че тя има разработените проекти, изпитаните модели и готовите технологии за строеж. САЩ трябва да наваксват почти 20 г. си летаргия в тази област.
. Както и да е - това е развитието в ТР. В алтернативно развитие може нещата да изглеждат и по-различно. Впрочем, Одзава ме осведоми (аз от подводниците около ПСВ нищо не разбирам (впрочем и за тези по-късно не знам кой знае колко)), че самото минаване на конвойна система, за което настоявали француците, било напълно достатъчно за да се ограничи много силно заплахата от подводниците. И като знам тогавашните комуникационни технологии, това би трябвало да е достатъчно, називисимо дали има много или малко ескортни кораби в конвоите - те сами по себе си са достатъчна мярка, за да се намали много вероятността подводница да попадне на конвой/кораб.
Кротък смях струи в душата ми
Comment