Руският Флот

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Amazon
    Нередовен
    • May 2006
    • 7016

Изглежда ми познато
    This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

• Sailor_Malan
      генерал-майор
      • Feb 2006
      • 2792

Доста. Твърде лекичко е въоръжен според Гугъл ама ми е чудно дали пък не е предвидена една УВС зад оръдието в някой от вариантите на проекта
      Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

• Кухулин
        ветеран
        • Nov 2006
        • 12515

Мани гугъл, виж какво се подава от кърмата

Comment

• Кухулин
          ветеран
          • Nov 2006
          • 12515

Ако някой не се досеща: Club-K (ракетный комплекс)

Comment

• Amazon
            Нередовен
            • May 2006
            • 7016

И защо тая измишльотина? Не могат ли просто да му сложат счетворена пускова за Х-35У? Ще заема по-малко място и по бързо време за реакция. Или те мислят с Калибър да го въоръжават?!

Comment

• Лейн
              ветеран
              • Feb 2006
              • 7116

Защото, за разлика от Х-35, Калибър е бая по-многофункционална система. А и по-добра във всяко едно отношение, просто следващо поколение въоръжение. Нищо че и Х-35 е модернизирана.

Comment

• Amazon
                Нередовен
                • May 2006
                • 7016

Да, това е ясно. Ама такава ракета и в такова малко количество на OPV. Като гледам мащаба това хич не е голям кораб.

Comment

• Пилот
                  Генерал-полковник
                  • Feb 2005
                  • 2876

Количеството от примерно 8 ракети хич не е малко, но се забелязва типично руската тенденция и спасителната лодка да има някоя и друга черта на тежък ракетен крайцер. ИМХО това си е ракетна корвета - 8 Клуб, някаква 57мм-ка на носа и отпред отсек за ВПУ на ПВО или някакъв зенитен модул. Май може и да има и хангар като гледам.
                  „Аз, Драгомир, писах.
                  Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

• Кухулин
                    ветеран
                    • Nov 2006
                    • 12515

Мда, там концепцията за мирна патрулка е по-друга

Иначе, на теория отпред би трябвало да има възможност за монтаж на един-два модула Щил-1, обаче как ще стане на практика номера с радарите - не знам.

Comment

• Amazon
                      Нередовен
                      • May 2006
                      • 7016

Пилот написа
                      Количеството от примерно 8 ракети хич не е малко, но се забелязва типично руската тенденция и спасителната лодка да има някоя и друга черта на тежък ракетен крайцер. ИМХО това си е ракетна корвета - 8 Клуб, някаква 57мм-ка на носа и отпред отсек за ВПУ на ПВО или някакъв зенитен модул. Май може и да има и хангар като гледам.
                      Къде преброи 8 пускови в тоя Клуб? На мен ми се вижда да е стандартна счетворена установка. Никъде не намирам да има варианти с 8 УВС. Да не говорим, че цялата работа се основава на два прототипа.
                      Ако е в 20 футов контейнер е за четири Х-35, ако контейнера е 40 футов е за 4 броя Калибър. Няма как да разберем по снимката.
                      Но ако е с четворка Калибър, това значи 40 футов контейнер и кораба така на око, идва към 130 метра. Което го прави точно с размерите на 22350. Съмнително малко.
                      Това е по-скоро 20 футов контейнер с пускова за четири Х-35 и както казах пълна идиотщина. Стандартните пускови за Х-35 заемат по-малко място(колкото заема и Харпун) от тоя контейнер и тогава вече ракетите ще са 8 в две установки.
                      Last edited by Amazon; 22-02-2014, 23:24.

Comment

• Кухулин
                        ветеран
                        • Nov 2006
                        • 12515

Amazon написа
                        Стандартните пускови за Х-35 заемат по-малко място(колкото заема и Харпун) от тоя контейнер и тогава вече ракетите ще са 8 в две установки.
                        Стандартните пускови не можеш да ги скриеш толкова добре. А така - плава си патрулката, но никой не знае дали всъщност е патрулка или корвета УРО. Врага изпада в нездрав ступор.

Comment

• Лейн
                          ветеран
                          • Feb 2006
                          • 7116

Amazon написа
                          Къде преброи 8 пускови в тоя Клуб? На мен ми се вижда да е стандартна счетворена установка. Никъде не намирам да има варианти с 8 УВС. Да не говорим, че цялата работа се основава на два прототипа.
                          Ако е в 20 футов контейнер е за четири Х-35, ако контейнера е 40 футов е за 4 броя Калибър. Няма как да разберем по снимката.
                          Но ако е с четворка Калибър, това значи 40 футов контейнер и кораба така на око, идва към 130 метра. Което го прави точно с размерите на 22350. Съмнително малко.
                          Това е по-скоро 20 футов контейнер с пускова за четири Х-35 и както казах пълна идиотщина. Стандартните пускови за Х-35 заемат по-малко място(колкото заема и Харпун) от тоя контейнер и тогава вече ракетите ще са 8 в две установки.

Има два люка, като само от единия се подава счетворена установка Калибр, логично е да има още една - тоест - 8 ПУ. А Калибр има и 12-метров, и 6-метров контейнер. На макета май са 6-метровите, но нищо чудно проектът да предвижда и 12-метрови. Ако са 12-метровите, дължината на кораба ще да е около 80-90 метра.

Мда, 94 метра.

Comment

• Amazon
                            Нередовен
                            • May 2006
                            • 7016

кало написа
                            Има два люка, като само от единия се подава счетворена установка Калибр, логично е да има още една - тоест - 8 ПУ. А Калибр има и 12-метров, и 6-метров контейнер. На макета май са 6-метровите, но нищо чудно проектът да предвижда и 12-метрови. Ако са 12-метровите, дължината на кораба ще да е около 80-90 метра.

Мда, 94 метра.
                            Стори ми се от макета, че следващото е хеликоптерната площадка.

Кухулин написа
                            Стандартните пускови не можеш да ги скриеш толкова добре. А така - плава си патрулката, но никой не знае дали всъщност е патрулка или корвета УРО. Врага изпада в нездрав ступор.

Comment

• Sailor_Malan
                              генерал-майор
                              • Feb 2006
                              • 2792

Ами информацията за 22160 беше, че е 94 метра. Чудно колко ли струва проекта и за колко ли биха ги построили в Делфин ако държавата купи проекта със средства на МО. Иначе 3М54 е сериозен ритник(стандартно не е с нея, но по искане на малайзийците освен Калибъра са инсталирали и Щил и два 324 мм. торпедни апарата) само вертолета дето малко не ме кефи(предназначен е за Ка-27) но пък иначе е таман като за нас.
                              Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

• Кухулин
                                ветеран
                                • Nov 2006
                                • 12515

Sailor_Malan написа
                                по искане на малайзийците освен Калибъра са инсталирали и Щил и два 324 мм. торпедни апарата
                                Те още на 11356 не са инсталирали Щил, къде го прати ти при малайзийците Тяхната конфигурация си е чиста патрулка.

Comment

Working...