И какво от това, когато на типичната далечина на пуска на ракета със среден обсег срещу маневрираща цел (под 25 километра на голяма височина и под 10 на малка) всеки радар на произведен последните десетилетия самолет го прехваща прекрасно, а на малка височина на същата дистанция същото го правят и оптичните сензори на самолети като МиГ23 и МиГ29? И с какво обмена на данни ще му помогне срещу пуск на ракета от два различни ракурса? А говорим за огнева мощ все пак, не за някакви абстрактни ситуации и сравнения. Разбирам че генерално погледнато никата ЕОП дава предимства, а обмена на данни осигурява добро познаване на въздушната обстановка (МиГ29 може само да получава данни от ръководството и отново има информация за въздушната обстановка от няколко сензора, което пак е нещо). Но конкретно ако ще говорим за огнева мощ, когато вече имаме огневи контакт между изтребители, бройката самолети си е бройка самолети. Макар че аз лично не съм привържник на тази хипотеза, за мен действието за последен шанс н яма да е вдигането на всички изтребители, а използването им в партизанска война разсредоточено по запасни летища и игра на котка и мишка, където грипена и грипена и МиГ29 си имат своите предимства пред конкуренцията.
ВВС на България - избор на изтребител
Collapse
X
-
И какво от това, когато на типичната далечина на пуска на ракета със среден обсег срещу маневрираща цел (под 25 километра на голяма височина и под 10 на малка) всеки радар на произведен последните десетилетия самолет го прехваща прекрасно, а на малка височина на същата дистанция същото го правят и оптичните сензори на самолети като МиГ23 и МиГ29? И с какво обмена на данни ще му помогне срещу пуск на ракета от два различни ракурса? А говорим за огнева мощ все пак, не за някакви абстрактни ситуации и сравнения. Разбирам че генерално погледнато никата ЕОП дава предимства, а обмена на данни осигурява добро познаване на въздушната обстановка (МиГ29 може само да получава данни от ръководството и отново има информация за въздушната обстановка от няколко сензора, което пак е нещо). Но конкретно ако ще говорим за огнева мощ, когато вече имаме огневи контакт между изтребители, бройката самолети си е бройка самолети. Макар че аз лично не съм привържник на тази хипотеза, за мен действието за последен шанс н яма да е вдигането на всички изтребители, а използването им в партизанска война разсредоточено по запасни летища и игра на котка и мишка, където грипена и грипена и МиГ29 си имат своите предимства пред конкуренцията. -
Това би било ефективно, ако ситуацията е малко или много на кантар. Каква разлика ще има в нашия случай, ако Турция пуска 30% по-малко ударни мисии за сметка на въздушното прикритие? Никаква
Вместо за пет дена, ще разкове всичко за седем дена, включително укритите самолети.
Единствената смислена доктрина е в причиняването на максимална болка при евентуална агресия. Колкото е по-голяма болката, в толкова повече сценарии ще действа възпиращо. Конкретно за самолетите това означава, че в първите два-три дена (преди да ги изпосвалят или да ги бастисат на земята) трябва да се избие макс количество турчуля, да се взривят мостове, щабове, АЕЦ, ако може и някой язовир да се бутне - екстра
Comment
-
Мавзолея забрави
И кораби, че турците ги имат в повече. А нашият Миг в противокорабни задачи хич го няма.Comment
-
Е то по тази логика по - добре да модернизираме бис - овете. Те даже и със сегашните радари на 10-15 км. все ще направят захват...И какво от това, когато на типичната далечина на пуска на ракета със среден обсег срещу маневрираща цел (под 25 километра на голяма височина и под 10 на малка) всеки радар на произведен последните десетилетия самолет го прехваща прекрасно, а на малка височина на същата дистанция същото го правят и оптичните сензори на самолети като МиГ23 и МиГ29? И с какво обмена на данни ще му помогне срещу пуск на ракета от два различни ракурса? А говорим за огнева мощ все пак, не за някакви абстрактни ситуации и сравнения. Разбирам че генерално погледнато никата ЕОП дава предимства, а обмена на данни осигурява добро познаване на въздушната обстановка (МиГ29 може само да получава данни от ръководството и отново има информация за въздушната обстановка от няколко сензора, което пак е нещо). Но конкретно ако ще говорим за огнева мощ, когато вече имаме огневи контакт между изтребители, бройката самолети си е бройка самолети. Макар че аз лично не съм привържник на тази хипотеза, за мен действието за последен шанс н яма да е вдигането на всички изтребители, а използването им в партизанска война разсредоточено по запасни летища и игра на котка и мишка, където грипена и грипена и МиГ29 си имат своите предимства пред конкуренцията.
Все пак имайте предвид - възможностите за обмен на информация във върздуха на нашите МиГ-ове са почти несъществуващи дори и при "хубаво време", а в бойна обстановка абсолютно никакви. Могат да разчитат единствено на радара и оптичната система, които са до болка изучени от приятели и врагове. Възможностите за РЕБ са нулеви, а БЕРЕЗА - та много не помага за разясняване на обстановката, освен да покаже кога нещата отиват съвсем на зле. Така че възможностите за атака и пуск едновременно от различни ракурси със сигурност няма да са в полза на МиГ - овете.
А за партизанската тактика е ясно - даже и с 30 машини пак ще е така!Comment
-
Не баш....:
По-трудно ще минат в такава позиция, земните радари са по-лесни за елиминиране и за забиване....И какво от това, когато на типичната далечина на пуска на ракета със среден обсег срещу маневрираща цел (под 25 километра на голяма височина и под 10 на малка) всеки радар на произведен последните десетилетия самолет го прехваща прекрасно, а на малка височина на същата дистанция същото го правят и оптичните сензори на самолети като МиГ23 и МиГ29? И с какво обмена на данни ще му помогне срещу пуск на ракета от два различни ракурса? А говорим за огнева мощ все пак, не за някакви абстрактни ситуации и сравнения. Разбирам че генерално погледнато никата ЕОП дава предимства, а обмена на данни осигурява добро познаване на въздушната обстановка (МиГ29 може само да получава данни от ръководството и отново има информация за въздушната обстановка от няколко сензора, което пак е нещо). Но конкретно ако ще говорим за огнева мощ, когато вече имаме огневи контакт между изтребители, бройката самолети си е бройка самолети. Макар че аз лично не съм привържник на тази хипотеза, за мен действието за последен шанс н яма да е вдигането на всички изтребители, а използването им в партизанска война разсредоточено по запасни летища и игра на котка и мишка, където грипена и грипена и МиГ29 си имат своите предимства пред конкуренцията.
Е то по тази логика по - добре да модернизираме бис - овете. Те даже и със сегашните радари на 10-15 км. все ще направят захват...
Все пак имайте предвид - възможностите за обмен на информация във върздуха на нашите МиГ-ове са почти несъществуващи дори и при "хубаво време", а в бойна обстановка абсолютно никакви. Могат да разчитат единствено на радара и оптичната система, които са до болка изучени от приятели и врагове. Възможностите за РЕБ са нулеви, а БЕРЕЗА - та много не помага за разясняване на обстановката, освен да покаже кога нещата отиват съвсем на зле. Така че възможностите за атака и пуск едновременно от различни ракурси със сигурност няма да са в полза на МиГ - овете.
А за партизанската тактика е ясно - даже и с 30 машини пак ще е така!
Не му давай идеи
Другото е ясно за всички, освен за Ангелмр....
Last edited by piston; 15-07-2015, 13:04."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. СталинComment
-
Comment
-
Нещо ти е каламбур, струва ми се, та...И какво от това, когато на типичната далечина на пуска на ракета със среден обсег срещу маневрираща цел (под 25 километра на голяма височина и под 10 на малка) всеки радар на произведен последните десетилетия самолет го прехваща прекрасно, а на малка височина на същата дистанция същото го правят и оптичните сензори на самолети като МиГ23 и МиГ29? И с какво обмена на данни ще му помогне срещу пуск на ракета от два различни ракурса? А говорим за огнева мощ все пак, не за някакви абстрактни ситуации и сравнения. Разбирам че генерално погледнато никата ЕОП дава предимства, а обмена на данни осигурява добро познаване на въздушната обстановка (МиГ29 може само да получава данни от ръководството и отново има информация за въздушната обстановка от няколко сензора, което пак е нещо). Но конкретно ако ще говорим за огнева мощ, когато вече имаме огневи контакт между изтребители, бройката самолети си е бройка самолети. Макар че аз лично не съм привържник на тази хипотеза, за мен действието за последен шанс н яма да е вдигането на всички изтребители, а използването им в партизанска война разсредоточено по запасни летища и игра на котка и мишка, където грипена и грипена и МиГ29 си имат своите предимства пред конкуренцията.
Кое хваща - ракетата ли? Нея ще я хване СПО-то като се включи АРГСН, което примерно става на 10-15 км. от целта, нататък времето за маневра и отстрел на капани е ограничено. Ами ако е изстрелян залп от няколко ракети?
Оптичен сензор планират и на НГ-то, при това - много по-съвременен.
С това, че най-вероятно ракети от различни ракурси, ще има за самолета, който няма подобна система.
Да де, говорим за 2-2,5 пъти повече и по-съвременни ракети за ДВБ, по-малка ЕОП и много по-мощен радар при малкото самолетче.
Бройката самолети е много важна, но са важни и куп други неща, като изброените нагоре.Разбирам че генерално погледнато никата ЕОП дава предимства, а обмена на данни осигурява добро познаване на въздушната обстановка (МиГ29 може само да получава данни от ръководството и отново има информация за въздушната обстановка от няколко сензора, което пак е нещо). Но конкретно ако ще говорим за огнева мощ, когато вече имаме огневи контакт между изтребители, бройката самолети си е бройка самолети.
Хубава идея за партизанска война, ама кой ще ги управлява и осигурява РЛ-картина? Без липса на ДРЛО и наземни КП с радарна мрежа, ще им се наложи при всяко излитане да включват радарите, което едно, че демаскира, второ няма как и да осигури пълна картина на въздушната обстановка.Макар че аз лично не съм привържник на тази хипотеза, за мен действието за последен шанс н яма да е вдигането на всички изтребители, а използването им в партизанска война разсредоточено по запасни летища и игра на котка и мишка, където грипена и грипена и МиГ29 си имат своите предимства пред конкуренцията.Comment
-
Comment
-
Не подценявай партизанската тактика. България е покрита с повече летища от лицето на тийнейджърка с пъпки. Последно май бяха 90 дето могат да приемат реактивни самолети. Ще ги направим разногледи турчолята
Да, и това го има. А дори да имаме добра мрежа от радари турските ВВС ще я отмахат за отрицателно времеХубава идея за партизанска война, ама кой ще ги управлява и осигурява РЛ-картина? Без липса на ДРЛО и наземни КП с радарна мрежа, ще им се наложи при всяко излитане да включват радарите, което едно, че демаскира, второ няма как и да осигури пълна картина на въздушната обстановка.
Съюзниците с АУАКС?
This is my signature. There are many like it but this one is mine.Comment
-
Аз не мисля че ако си унищожим авиацията освободените пари биха отишли в армията или жандармерията. Само допълнително ще си свалим цената пред НАТО, ще изпоуволним пилотите и техниците и най-много да се появи някоя нова отсечка от магистрала на цена 100 милиона километъра. С останалото съм съгласен разбира се.Не виждам с какво ще обогатя дискусията ако взема да доказвам, че най-доброто което можем да направим е да си купим 100 F-22. Ако нещо зависеше от мен бих харчил възможният минимум за скъпи играчки защото дали ще купим 10 или 20 съвременни самолета ефекта ще е един и същ. По скоро бих възстановил гранични войски с цялата си инфраструктура /застави, полоси и др./ защото за разлика от хипотетичните руско-турски десанти опасността от тази паплач която ежедневно нахлува в България е реална.This is my signature. There are many like it but this one is mine.Comment
-
Колко от тях са в добро състояние - полоса и сгради? Колко от тях имат минимално необходимото оборудване за приемане на самолети? Ами ЛС, ГСМ, боеприпасите - къде ще се разположат? Защитени ли са от удари с ВТО?
Както показа войната в Югославия - при правилна тактика, дори и старичките РЛС не са толкова лесна плячка. Споменатите от теб ВВС нямат нито този състав - количество и качество, който имаше НАТО-ската авиация, нито подобен опит. Не че са слаби или нещо подобно, напротив.
Апропо, наличието на ДРЛО при тях е огромен плюс, който може да бъде елиминиран единствено с мощни ЗРК и РЕБ...Comment
-
Абе важното е че имат бетонна полоса. Останалото може да се организира за часове. Виж операцията в Либия, или мисиите на чехите по еърполисинг. Даже остави ги тях. В момента в България са на учение полупрофесионалистите(Колко от тях са в добро състояние - полоса и сгради? Колко от тях имат минимално необходимото оборудване за приемане на самолети? Ами ЛС, ГСМ, боеприпасите - къде ще се разположат?
) от националната гвардия на Ню Джърси с техните Ф-16Ц/Д.
Явно за лесни за поддръжка самолети като Грипен и Ф-16 за краткотрайно базиране не са нужни чак толкова много неща. Цистерна за гориво, камион с джепане и техника с отвертката. Поне аз си ги представям така нещата. Може и да греша.This is my signature. There are many like it but this one is mine.Comment
Comment