Кое как ми е хрумнало Ту-160 не е създаден за наследник на Ту-22М3.В ссср се е работило по следният начин.Разузнаването докладва че в Америка има проект 3456 примерно за не знам си какво с не знам си какви характеристики предвидено за не знам си що.Руснаците решават че и на тях им трябва същото нещо така нареченият отговор.В последствие осъзнават че доктрината им се различава от американската поради различни цели а целите са различни поради различен финансов ресурс.Да не забравяме че ссср се разпадна до голяма степен и по финансови причини.След като го осъзнават това решават да предиференцират някакъв самолет в нещо по-друго с неясна цел или да комбинират няколко изисквания предвидени за различни самолети или по скоро даже цели не изпълнявани от самолети в един самолет пак поради финансови причини.Ако става въпрос идеята на Б-58 хъстлър е била нисковисочинна свръхзвукова пенетрация на пво и е трябвало да замени Б-52 същото важи и за Б-1 тоя Б-52 е вечен и явно с нищо няма да го заменят.Та така тази доктрина е изоставена прекалено скъпа а и все по малко ефективна с появяването на модерните системи за Пво.Британците махат вулканите и всичко се поема от трайдънт французите махат Мираж 4 и при тях всичко отива на М51 и така руснаците държат 3 типа бомбардировачи за противодействие на ударни авионосни групи при положение че нито един американски стратегически бомбардировач не е предвиден за тази цел няма и как да бъде американците имат прекалено голям финансов и технически потенциал и не им и трябва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ф-35 - икономически провал?
Collapse
X
-
Filip написа Виж мнениеКое как ми е хрумнало Ту-160 не е създаден за наследник на Ту-22М3.
Filip написа Виж мнениеВ ссср се е работило по следният начин.Разузнаването докладва че в Америка има проект 3456 примерно за не знам си какво с не знам си какви характеристики предвидено за не знам си що.Руснаците решават че и на тях им трябва същото нещо така нареченият отговор.В последствие осъзнават че доктрината им се различава от американската поради различни цели а целите са различни поради различен финансов ресурс.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение
Абсолютно лаишкото ми мнение е че очакват при БВБ Ф-35 да играе по вертикала(във всички вариации, ножици и т.н.) разчитайки на перфектният двигател и прилична тяговъоръженост. По-големият ъгъл на атака при преследване по вертикала може да му даде идеалната позиция за стрелба с АИМ-9Х, дори срещу противници като Тайфун и Су-35.
Поне това сочи бойното използване на Ф-4 в комбинация със сайдуиндъра във Виетнам. А оттогава не се сещам за много примери на БВБ между американски и други изтребители. Предполагам и от Red Flag също са научени доста уроци.Last edited by Amazon; 05-02-2014, 05:51.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Предполагам и от Red Flag също са научени доста уроци.
Интересничко интервю
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеА защо мислиш, че генерала визира Тайфун и РафалКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Не бе, то е хубаво да има мнения, ама такива неща - "могат го, не го могат"... нали се сещаш
Всеки го може, но въпроса е кой го може по-добре. Какви ще са цифрите, като теглиш чертата. А като говорим за цифри, разбирай китайци Засега моделите показват, че качеството не може в достатъчна степен да компенсира количеството дори и с F-22. Затова генерала натиска и по стара традиция леко лукави - със стар процесор бил произведен, не знам си кво. А че се ъпгрейдва през две години - тишина
Всичко е борба за кокала.
Comment
-
Винаги като му видя снимка с пилони и се питам, не можаха ли да ги направят малко по-малки, или по заоблени? Контейнера с оръдието се води "стелт". Ракетите и бомбите нямат чак такъв ЕОП. Поне не от голяма дистанция. Ама тия чудовищни пилони взети заедно сигурно само те имат ЕОП колкото един МиГ-21.
Интересно че на С-варианта се е паднало да е 100-тната бройка.
П.П: Някой знае ли откъде излиза куката? Тази гърбица под соплото на двигателя?This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеДлъжен съм да уважа такава конструктивна критика
Инфо от аерото: http://aeropress-bg.com/novini/36-ne...te-godini.htmlThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment