Ниска ЕОП на F-22 GBU-39 и наличието на РЕП.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авионовини
Collapse
X
-
ianko56 написа Виж мнениеНиска ЕОП на F-22 GBU-39 и наличието на РЕП.
А и по-горе писаха - ешалонирано ПВОСънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Kramer написа Виж мнениеколко такова...ф-22 требва да докарат..ъъъ..за масиран удар?
Comment
-
ianko56 написа Виж мнениеF-22 може да носи 8 бомби GBU-39. ЕОП на високоточната бомба е 0.015кв.м. При масиран удар с GBU-39 и наличието на РЕП , съвременна ПВО трудно ще издържи.
Вероятно не си наясно, но да те светна, GBU-39 Е SDB. ******** за масирания удар, РЕП и как нямало да издържи ПВО няма смисъл от коментар.Last edited by messire Woland; 27-04-2016, 22:21.
Comment
-
кало написа Виж мнениеВероятно не си наясно, но да те светна, GBU-39 Е SDB. ******** за масирания удар, РЕП и как нямало да издържи ПВО няма смисъл от коментар.
Можеш да сипеш обиди , можеш да поставяш "двойки" ,но реалността не можеш да промениш:Хищника побеждава.Last edited by messire Woland; 27-04-2016, 22:22.
Comment
-
ianko56 написа Виж мнениеНаясно съм за GBU-39 , че е SDB.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
ianko56 написа Виж мнениеНаясно съм за GBU-39 , че е SDB. Да те светна , че SDB Small Diameter Bomb e бомба с малък диаметър.
Можеш да сипеш обиди , можеш да поставяш "двойки" ,но реалността не можеш да промениш:Хищника побеждава.
Опитът ми да те пообразовам е "обида"? Хм. Все пак радвам се, че си научил урока, явно съм бил полезен. И не - Хищника не побеждава - Арни го самоуби
Comment
-
Като сте почнали да говорите за някакви хищници, да се включа и аз. Velociraptor означава нещо като "бърз крадец/грабител", т.е. raptor не означава "хищник". А асоциацията на "раптор" с нещо особено опасно се дължи изцяло на филма Jurassic Park - където всъщност са показани други динозаври (справка Уикипедия).
Тъй че на този самолет нито името му е като име, нито обектът, породил името, е правилният. Според Уикипедия един от видовете велоцираптори е бил горе-долу с размерите на неголямо куче - тегло около 15 кг, височина около 50 см и дължина около 2 м (знам, че няма толкова дълги кучета). Някак не се чувствам застрашен от 15-килограмово всеядно животно, макар и със страховити нокти.
Comment
-
Осем американски изтребителя F-15 C/D кацнаха в Графа
Осем американски изтребителя F-15 C/D се пребазираха на 28 април в авиобаза Граф Игнатиево, съобщиха от Министерството на отбраната. Те са от състава на 104-то Авиационно крило на Националната гвардия на щата Масачузетс.
Изтребителите ще участват в съвместната българо-американска летателна тренировка "Тракийски орел – 2016 г.". Съгласно плана за подготовка на Военновъздушните сили за 2016 г., тренировката ще продължи до 30 юни 2016 г.
От българска страна в "Тракийски орел – 2016 г." ще участват самолети МиГ-29, Су-25, L-39ZA, C-27J Spartan, вертолети AS 532 AL Cougar, Ми-24, Ми-17 и формирования от Зенитно-ракетни войски.
Ръководител на летателната тренировка е бригаден генерал Иван Лалов, командир на авиобаза Граф Игнатиево.
Целта на "Тракийски орел – 2016 г." е да се усъвършенства подготовката на личния състав от българските ВВС за изпълнение на съвременни тактики, техники и процедури и за работа в международна среда.
sause: https://news.bg/politics/osem-amerik...a-v-grafa.htmlWar, war never changes..
Comment
-
ianko56 написа Виж мнениеНаясно съм за GBU-39 , че е SDB. Да те светна , че SDB Small Diameter Bomb e бомба с малък диаметър.
Можеш да сипеш обиди , можеш да поставяш "двойки" ,но реалността не можеш да промениш:Хищника побеждава.
Като се започне от неземната глупост за ЕОП о,ооооооо нещо си на супер-хипер боНбата, та се мине през гениалната идея чист тактически изтребител да бомби зло и ешелонирано ПВО.Last edited by Super_Hornet; 30-04-2016, 14:27.
Comment
Comment