If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Край Смоленск се е разбил Ту-154 на правителствения авиоотряд на Полша!
Загинали са всички на борда включително и презитентът на Полша единият близнак Качински! http://www.lenta.ru/news/2010/04/10/crash/
Вероятно случката ще остави горчив привкус на фона на определеното затопляне в отношенията между Полша и Русия!
Друга ми е думата!Тия машини на Туполев прогресивно остаряват!Катастрофиралият преди 20 дни край Домодедово Ту-204 е по-модерен от Ту-154
и е минал пълен технически преглед и дори смяна на шаси!Отказ на навигационната система(Пилотите са се опитали да го приземят в мъглата използвайки портативен GPS-навигатор).
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Айде не се връзвай на журналистки. За тях де е МиГ-21, там е и МиГ-27 - не правят никаква разлика.
А колкото до новия самолет - ще го видят през крив макарон, освен ако някой не им подари употребявани F-16, амо ние и за тях няма да имаме пари за поддръжка.
Британската компания BAE Systems показа разработения за министерството на отбраната прототип на безпилотен атакуващ самолет с технология за "невидимост".
"Таранис" - по името на келтския бог на гръмотевицата, е концептуална разработка, с която ще се изпробват възможностите за създаване на средство на авиацията за нанасяне на прецизни удари на голямо разстояние, включително по цели на друг континент.
"Таранис" е с тегло от 8 тона. Размахът на крилата му е 10 метра, а дължината на корпуса му - 4 метра. Двигателят на Rolls-Royce създава тяга от почти 3 тона.
Британската компания BAE Systems показа разработения за министерството на отбраната прототип на безпилотен атакуващ самолет с технология за "невидимост".
Comment