If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Край Смоленск се е разбил Ту-154 на правителствения авиоотряд на Полша!
Загинали са всички на борда включително и презитентът на Полша единият близнак Качински! http://www.lenta.ru/news/2010/04/10/crash/
Вероятно случката ще остави горчив привкус на фона на определеното затопляне в отношенията между Полша и Русия!
Друга ми е думата!Тия машини на Туполев прогресивно остаряват!Катастрофиралият преди 20 дни край Домодедово Ту-204 е по-модерен от Ту-154
и е минал пълен технически преглед и дори смяна на шаси!Отказ на навигационната система(Пилотите са се опитали да го приземят в мъглата използвайки портативен GPS-навигатор).
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Айде не се връзвай на журналистки. За тях де е МиГ-21, там е и МиГ-27 - не правят никаква разлика.
А колкото до новия самолет - ще го видят през крив макарон, освен ако някой не им подари употребявани F-16, амо ние и за тях няма да имаме пари за поддръжка.
Британската компания BAE Systems показа разработения за министерството на отбраната прототип на безпилотен атакуващ самолет с технология за "невидимост".
"Таранис" - по името на келтския бог на гръмотевицата, е концептуална разработка, с която ще се изпробват възможностите за създаване на средство на авиацията за нанасяне на прецизни удари на голямо разстояние, включително по цели на друг континент.
"Таранис" е с тегло от 8 тона. Размахът на крилата му е 10 метра, а дължината на корпуса му - 4 метра. Двигателят на Rolls-Royce създава тяга от почти 3 тона.
Британската компания BAE Systems показа разработения за министерството на отбраната прототип на безпилотен атакуващ самолет с технология за "невидимост".
Comment