Авионовини

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Пилот
    Генерал-полковник
    • Feb 2005
    • 2876

Руснаците официално отрекоха да са продавали, това с белоруски комплекси втора ръка също не е потвърдено... САЩ до сега щяха да са засекли радарите и да са вдигнали вой до небето ако комплексите бяха в Иран.
    „Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

• Лейн
      ветеран
      • Feb 2006
      • 7116

А400М - реклама и действителност:

Comment

• Пепеляев
        редовен
        • Aug 2007
        • 149

Яката работа!

Абе не е точно по темата ама максимално се изкефих на тоя пилота на А320-личи си военната школа.Как приводни Ербъса в Хъдзън Бей!
        Иначе относно А400М-мисля че скоро ще успеят да се справят с проблема!Концерна им е във възход отново биха Боинг по поръчки!

Comment

• Sailor_Malan
          генерал-майор
          • Feb 2006
          • 2792

Пепеляев написа
          Абе не е точно по темата ама максимално се изкефих на тоя пилота на А320-личи си военната школа.Как приводни Ербъса в Хъдзън Бей!
          Иначе относно А400М-мисля че скоро ще успеят да се справят с проблема!Концерна им е във възход отново биха Боинг по поръчки!
          Друже, ти май скоро не си чел новини за проекта. А400М е мнооггооо далечее oт поръчки. А да и има грозен пазарен конкурент - С-130J, koйто вече е на въоръжение
          Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

• Лейн
            ветеран
            • Feb 2006
            • 7116

Край на цяла епоха в американския флот:

http://www.defencetalk.com/news/publ...e120017005.php

Comment

• Пилот
              Генерал-полковник
              • Feb 2005
              • 2876

Имате проблеми с прелитащи над вас самолети и няколко милиарда за харчене - ето тук всички ваши проблеми се разрешават: http://www.rusarm.ru/cataloque/air_def/air_def.pdf

Каталог на всякакви ПВО джунджурийки, като се мине през почти всички зенитно-ракетни комплекси, радари от сантиметри до метри, командни пунктове, пасивно следене на цели, електронно разузнаване, РЕБ на различни нива, мишени, полигонна екипировка...

Много интересно и систематизирано, макар и основно рекламна информация.
              „Аз, Драгомир, писах.
              Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Comment

• Пепеляев
                редовен
                • Aug 2007
                • 149

Нов ъпдейтван Ф-15!

Боинг представиха силно модернизирана версия на Ф-15.Наречена Сайлент ийгъл тя се отличава със специални снемаеми конформни резервуари които едновременно служат и за отсеци за въоръжение!
                Утре ще кача линк към снимките-много интересно изглежда с новите вертикални стабилизатори изнесени на 15 градуса!

Comment

• StrEagle
                  ветеран
                  • Feb 2008
                  • 1452

Видях снимките. Изглежда някакси глупаво. Изгубил е агресивността на Strike Eagle.
                  War, war never changes..

Comment

• Пилот
                    Генерал-полковник
                    • Feb 2005
                    • 2876

Су-24МК се разбива при кацане в Иран. Клипчето е просто задължително за гледане, какъв късмет имат пилота и щурмана е просто невероятно (и отново реклама на катапултни кресла).

„Аз, Драгомир, писах.

Comment

• StrEagle
                      ветеран
                      • Feb 2008
                      • 1452

А защо така пуши отзад?
                      И пилота или е новобранец, или е пиян?!
                      War, war never changes..

Comment

• Пилот
                        Генерал-полковник
                        • Feb 2005
                        • 2876

А може би за да се разбие самолетът на кацане има проблеми, примерно нещо е станало с двигателя и за това се налага аварийно кацане за начало.
                        „Аз, Драгомир, писах.

Comment

• Bertrand de Blanchefort
                          Brother Knight
                          • May 2007
                          • 78

Второто Су определено пушеше много странно след тази "жабка", която направи беше изключено машината да оцелее К-36 си е К-36 все пак дано пилотите са запазили летателната си годност много бърза реакция показаха. Молодцы!
                          Beausйant

Comment

• Лейн
                            ветеран
                            • Feb 2006
                            • 7116

най-модерното в руските ВВС (и някои - все още извън тях )

Comment

• Лейн
                              ветеран
                              • Feb 2006
                              • 7116

първа катастрофа със сериен Ф-22

В южной части Калифорнии потерпел крушение истребитель пятого поколения F-22 Raptor ВВС США, сообщает Agence France-Presse со ссылкой на официального представителя ВВС США Ричарда Джонсона (Richard Johnson).

По словам Джонсона, самолет упал в 10:00 по местному времени (20:00 по московскому) в 56 километрах к северо-востоку от авиабазы Эдвардс во время выполнения тренировочного полета. На борту истребителя находился один пилот, судьба которого на данный момент неизвестна.

Многоцелевой истребитель F-22 Raptor позиционируется как самый современный боевой самолет в мире. По имеющимся данным, крушение F-22 в Калифорнии стало первой аварией этого самолета с того момента, как в 2005 году он впервые поступил на вооружение ВВС США.

Экспорт самолетов F-22 Raptor законодательно запрещен.
                              лента

Comment

• Лейн
                                ветеран
                                • Feb 2006
                                • 7116

За съжаление, пилотът е загинал.

F-22 Raptor Went Down In The Desert During Test Mission Near Edwards Air Force Base

Comment

Working...