Руснаците официално отрекоха да са продавали, това с белоруски комплекси втора ръка също не е потвърдено... САЩ до сега щяха да са засекли радарите и да са вдигнали вой до небето ако комплексите бяха в Иран.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авионовини
Collapse
X
-
Пепеляев написа Виж мнениеАбе не е точно по темата ама максимално се изкефих на тоя пилота на А320-личи си военната школа.Как приводни Ербъса в Хъдзън Бей!
Иначе относно А400М-мисля че скоро ще успеят да се справят с проблема!Концерна им е във възход отново биха Боинг по поръчки!Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Имате проблеми с прелитащи над вас самолети и няколко милиарда за харчене - ето тук всички ваши проблеми се разрешават: http://www.rusarm.ru/cataloque/air_def/air_def.pdf
Каталог на всякакви ПВО джунджурийки, като се мине през почти всички зенитно-ракетни комплекси, радари от сантиметри до метри, командни пунктове, пасивно следене на цели, електронно разузнаване, РЕБ на различни нива, мишени, полигонна екипировка...
Много интересно и систематизирано, макар и основно рекламна информация.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Нов ъпдейтван Ф-15!
Боинг представиха силно модернизирана версия на Ф-15.Наречена Сайлент ийгъл тя се отличава със специални снемаеми конформни резервуари които едновременно служат и за отсеци за въоръжение!
Утре ще кача линк към снимките-много интересно изглежда с новите вертикални стабилизатори изнесени на 15 градуса!
Comment
-
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Comment
-
А може би за да се разбие самолетът на кацане има проблеми, примерно нещо е станало с двигателя и за това се налага аварийно кацане за начало.„Аз, Драгомир, писах.
Comment
-
първа катастрофа със сериен Ф-22
В южной части Калифорнии потерпел крушение истребитель пятого поколения F-22 Raptor ВВС США, сообщает Agence France-Presse со ссылкой на официального представителя ВВС США Ричарда Джонсона (Richard Johnson).
По словам Джонсона, самолет упал в 10:00 по местному времени (20:00 по московскому) в 56 километрах к северо-востоку от авиабазы Эдвардс во время выполнения тренировочного полета. На борту истребителя находился один пилот, судьба которого на данный момент неизвестна.
Многоцелевой истребитель F-22 Raptor позиционируется как самый современный боевой самолет в мире. По имеющимся данным, крушение F-22 в Калифорнии стало первой аварией этого самолета с того момента, как в 2005 году он впервые поступил на вооружение ВВС США.
Экспорт самолетов F-22 Raptor законодательно запрещен.
лента
Comment
Comment