Ето още една интересна разработка:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Загадка - що е това?
Collapse
X
-
Е, това вече почти го познах. Викам си, "това ще да е швейцарската измишльотина", без да помня как се казва. Разбира се, благодарение на Google лесно го намерих. Швейцарският проект P-16. Виж, откъде го помня, не се сещам - вероятно от статия за произхода на "Лиърджет" в сп. "Клуб Криле", нещо подобно на http://www.aerospaceweb.org/question/planes/q0143.shtml
Comment
-
Тва е лесно. СБ-2 на въоръжение във Финландия. Съдейки по мотогондолите, това са двигатели М-103 или накратко СБ-2М-103 според съветската номенклатура. Съдейки по бордният номер на машината тя е част от финландската ескадрила 2/LeLv6
Да добавя само, че финландците пленяват съветските бомбери!!!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Parabellum написаТва е лесно. СБ-2 на въоръжение във Финландия. Съдейки по мотогондолите, това са двигатели М-103 или накратко СБ-2М-103 според съветската номенклатура. Съдейки по бордният номер на машината тя е част от финландската ескадрила 2/LeLv6
Да добавя само, че финландците пленяват съветските бомбери!!!Всяка алтруистична система е вътрешно нестабилна, защото е отворена за злоупотреби от страна на егоистични индивиди, готови да я експлоатират.
Comment
-
tonev написапозна го какво е, не че съм мислал че ще затрудня някого, затва оставих и номерата ама да питам тия машини от пленените ли са? или има някъкъв износ за фините?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Gaden Gogi написаIma i такива кацнали принудително, пленени, ремонтирани и използвани доста след войнатаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Odzava написаМай се казваше ТБ-3. Летял е само като опитен екземпляр.
Леле, колко съм дръпнал с авиацията покрай алтернативките на Гоги.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
И аз намерих същата статия, обаче като се вгледах - четвъртата снимка отговаря, но първите три снимки са на друг самолет с доста повече двигатели! Не е К-7!
-----------------------------------------------------------------------------------
Язък - оказа се фейк!
http://64.233.183.104/search?q=cache:VJp1rdpdDpMJ:www.rusring.net/~levin/k7/k777.htm+%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B 4%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%89%D0%B8%D0%BA+%D0%BA-7&hl=bg&ct=clnk&cd=3&gl=bg&lr=lang_en|lang_bg|lang _ru
Comment
-
Тъкмо и аз това щях да кажа - то се вижда и от самата графика (не е снимка, де). Че и на едната е с 7, а на другата с 12 двигателя Линкът на Торн също е забавен - летящ линкор, с 305мм оръдия :mhehe:
В статията на Одзава се споменава някакъв проект на Дорние с 12 двигателя, но не знам дали е бил построен, камо ли летял. Между другото, в същата статия се споменават такива чутовни характеристики за К-7, че малко намирисват - до 16.6 тона бомби, 2400 км обсег с 6 тона, 8 оръдия и 12 картечници, 112 парашутисти и даже транспортиране на леки танкове и всичко това за самолет от 20-те години"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment