If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
отляво се вижда малко от 34ка или нещо на неина база , , а и всичките тия нови машини изглеждат много нараснали на размери , а може би и доста на тегло , старата концепция е напълно изчезнала .
Още един детайл от някакво фото на Курганец, позволява да се оцени габаритът на разнесената защита/вълноломния щит отпред и някои детайли на бордовите блокове
В то время как в интернете нет отбоя от все новых фотографий проходящих тренировки в подмосковном Алабино перед Парадом Победы гусеничных бронированных машин новых семейств Армата и Курганец-25, полная неизвестность сохраняется вокруг третьего перспективного типа…
Аз го четох снощи, когато още не беше 1ви април та сънен защо да не се вържда, пък и снимките не е като да не приличат на това, което съм виждал за Бумеранга. Избързали са
Този път вече без шегички.
Видео с тренировката за парада. Или поне част от него, защото според мен не е показана частта с минаването на "Армата".
Та, виждат се Курганец-25, Коалиция СВ и Бумеранг най-накрая. Освен останалата железария, която е позната.
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Този път вече без шегички.
Видео с тренировката за парада. Или поне част от него, защото според мен не е показана частта с минаването на "Армата".
Та, виждат се Курганец-25, Коалиция СВ и Бумеранг най-накрая. Освен останалата железария, която е позната.
Бумеранг е с некъФ друг купол, май няма оръдие вътре...
Това е БТР- вариантът, както и БТР-вариантът на Курганец-25 - май са с еднакъв модул - най-вероятно за 12,7мм картечница или за нещо като въоръжението на БТР-82А. В случая модулите са без въоръжението си. БТР-ите са и без КАЗ, за разлика от БМП-варианта на Курганец.
Това е БТР- вариантът, както и БТР-вариантът на Курганец-25 - май са с еднакъв модул - най-вероятно за 12,7мм картечница или за нещо като въоръжението на БТР-82А. В случая модулите са без въоръжението си. БТР-ите са и без КАЗ, за разлика от БМП-варианта на Курганец.
Comment