Това изглежда като някакъв макет, сглобен за показухата... абсурд са тия открити кабели, някои така стърчат, че просто ще се закачат в тях разни неща като клони и пр.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модерните танкове
Collapse
X
-
gollum написа Виж мнение1951, признавам си, че ме изненадаха всички тези открито разположени кабели, свързващи различни елементи от оборудването. Не знам доколко са съществени тези елементи (и, предполагам, самите кабели са в някаква степен бронирани), но ми се струват доста уязвими.
Безумно грубите заварки, кривите ламарини, боядисването през пръсти и противоатомната защита са по-страшните в случая.
Иначе, нещо приятно от тия дни:
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеКакъв е смисъла на лек танк, когато в съвремието дори разни партизански/терористични групи имат в напоителни количества ПТУР, РПГ, тежки картченици, тежки противоматериални снайпери, специализирани бронебойно-запалителни амуниции и т.н? Виждаме какво се случва с БТР, МТЛБ, БМП и т.н. на бойното поле. Преимуществото на лекият танк ще е оръдието и може би малко по-сериозна броня.Аз не задължава никого със свое мнение.
По-добре късно, отколкото още по-късно.
Comment
-
Алжир ще сглобява по лиценз Т-90
Заключен контракт по лицензионному производству танков Т-90 в АлжиреPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Главният конструктор на Уралвагонзавод говори за арабската версия на Т-90СМ показана на IDEX
Танк ЗаливаPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment