Между 30 и 100 броя GROM E2 от 2007г.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модерните танкове
Collapse
X
-
Amazon написа Виж мнениеПоследно каква се очертава да е съдбата на Терминатора?
Приет на въоръжение в Казахстан - една рота, както и е изпитван в Алжир, но без експортен успех.
Иначе - вариант за масово и евтино решение е това:
Както и това:
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеПървото с тия раздалечени оръдия по какво ще стреля? Преработен Т-72 ли е?
Добавени са 2 2А72, 2 блока с НУРС С-8, плюс две 12,7 мм картечници. Цялото ново въоръжение и боекомплект е отвън. Покритието с ДЗ е разширено. Не е приета на служба, макар че са правени изпитания.
Т-72, превратившийся в ракетно-пушечную "Гадюку", пригодился бы в ходе антитеррористических операцийСетевое издание "Информационное агентство "Вестник Мордовии"
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеПоследно каква се очертава да е съдбата на Терминатора?
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеДали искат такъв тип машина ще стане ясно, когато е готов Терминатора на базата на Армата (3) и го пуснат за изпитания. Ако им хареса ще го купуват, ако не то УВЗ да се оправят.
Comment
-
Аха, вероятно с новият 57мм модул, подобно на Т-15. Аз и преди съм го споменавал, но 30мм оръдия, дори две, на тежка машина не ми се виждат походящи. Има десетки клипове в ютуб на Апачита стрелящи с 30мм по незащитени хора на открито. Ами в огромна част от случаите освен ако снаряда не му падне точно в краката талибана си тича. Реално пилота покрива със снаряди голяма площ, изислява къде ще паднат и евентуално му се получава с едно поне 10-20 снаряда.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеТова сравнение не е много коректно, предвид на разликите между скъсеното оръдие на вертолета и 2А42/2А72, но както и да е.
Super_Hornet написа Виж мнениеИма и още един вариант - това, но може и със 120 мм оръдие-гаубица-миномет.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеДа, нали е правено специално за хелито и е по-леко и с по-малки вибрации. Ама аз пишех за ОФ действието на 30мм., където големи разлики няма да има. Вече при използване срещу броня, да има разлики.
Amazon написа Виж мнениеТова също е вариант. Случайно да си чел, как се е представило 100мм на БМП3 в Чеченя, или Йемен? Според мен от това зависи как им харесва гаубица на БМПТ.
Представлява модифициран купол от БМП-3, в който има по-голям боекомплект както и снаряди с дистанционен взривател, плюс такива с термобарично действие.
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеИма и още един вариант - това, но може и със 120 мм оръдие-гаубица-миномет.
Comment
-
Сун Дзъ написа Виж мнениеТова с оръдието на 2С9 Нона С ли е или с 2А70 от БМП-3 ?
Для поражения бронированных целей для ОПУ разрабатывался комплекс управляемого вооружения поражающий цель с верхней полусферы и снаряды с объемно детонирующей смесью «Сектор-2». Комплекс вооружения идеально подходил для эффективного поражения укрытых целей."
Comment
Comment