Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модерните танкове
Collapse
X
-
Last edited by Super_Hornet; 03-05-2016, 16:19.
Comment
-
Обект 477А, преди 2-3 години го бях показал когато един русифил-многознайко философстваше на тема безаналогови руски танкове. Впрочем много хубава машина, готова за приемане на въоръжение....ама съюза нерушим се разрушил....вторият прототип с оказваше на Т-80 на мене повече ми харесва. 10 са направени, 5 остават в Харков, 4 нарязани един си стои. 5 в кубинка, съдба неизвестна. Много хубава машина, за версията с 80-тково окчване нищо лошо не мога да се сетя, а не съм известен като фен на съвестките неща. но това е просто добро....ако и грозно, на мен поне Бунтар повече ми харесва.Super_Hornet написа Виж мнение
Comment
-
Нека сравним с АмратаSuper_Hornet написа Виж мнениено за съжаление и той не е лишен от недостатъци,
електрониката не я бром понеже тя се ъпгрейдва.
Comment
-
С Армата е некоректно да го сравняваме, защото имат разлика от около поколение. Още повече, че Армата е многоцелева платформа, а и нека не забравяме, че руснаците са отлично запознати с цялата история на 490/477. Все пак финансирането и съвместната работа по проекта се движи до около 2000 г.
Апропо - из руските форуми се твърди, че версията на шаси от Т-80 е доста по-успешна.
Comment
-
Поне е по-красиваSuper_Hornet написа Виж мнениеАпропо - из руските форуми се твърди, че версията на шаси от Т-80 е доста по-успешна.
Интересно е че версията с 64-ково шаси е с вериги от Т-72, малко ала "това имал старшината това дал". Колкото до Армата- съвсем не е еднозначно, все пак тя е бюджетен вариант, отделно няма кой знае колко надеждно инфо освен типично руското "най-най-по-по без аналогово". Докато по 477 си има чертежи, снимки и отделно доста от компонентите са с известни характеристики.
Comment
-
Айде бе? Ти знеш ли компановката на 477? или нивото на защита?Особенно пък в сравнение в Т-14, Айде на 477 някой гъзари са виждали чертеж и са си мерили гбарита по него, на Т-14 може по снимките да се отгадае челният пакет колко е, аз поне разлика не виждам голяма ако има изобщо, и при двете е от порядъка на кинт и десет-двайсе. Иначе някъд еми се мотаеше снимка на снаряда на 477, голямо нещо.Super_Hornet написа Виж мнениеПредимствата на Т-14 в случая са ясни - изцяло нова компоновка, при която екипажа е в капсула, плюс сериозно ниво на защита - броня, ДЗ, сензори, оптико-електронни системи и КАЗ.
Единственото преимущество на посоченото от теб на снимката е в неговото оръдие.
Comment
-
Коя точно?Gaden Gogi написа Виж мнениеподсказка- в нета свободно се намират снимки на ходовият макет, доста разглобен, ако знаеш къде да гледаш се вижда много интересна особенност на компановката,
Твърденията са, че дебелината на бордовете е поне 150 мм комбинирана броня, което е доста. Това за Боксер/Молот.Gaden Gogi написа Виж мнениесъщо така се вижда одебелението на бордовата броня в зоната на бойното отделение.
Comment
-
Да, но зад едното има екипаж в капсулата, а при другото доста по-различно нещо.Gaden Gogi написа Виж мнениеАйде бе? Ти знеш ли компановката на 477? или нивото на защита?Особенно пък в сравнение в Т-14, Айде на 477 някой гъзари са виждали чертеж и са си мерили гбарита по него, на Т-14 може по снимките да се отгадае челният пакет колко е, аз поне разлика не виждам голяма ако има изобщо, и при двете е от порядъка на кинт и десет-двайсе.
Да, 1.8 м унитарен БОПС, но това е за Нота, а не за посоченото от теб.Gaden Gogi; написанякъд еми се мотаеше снимка на снаряда на 477, голямо нещо.
Comment
Comment