Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква е оптималната машина за бой в градски условия?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    ок, надявах се да съм поне близо е аз честно казано обърнах внимание и на GKN Defence MCV Warrior, която е верижна и все пак има врати в бордовете. ползват се, наистина по-рядко от пълноразмерната врата отзад - но идеята ми допадна. не случайно исках да се отварят напред - на Уориъра е по този начин, в книгата, с която се сдобих за него е описано защо (ще видя да го попреведа като минат скиците). значи уикенда ще продължа с горната и (надявам се) предната проекция.


    МНОГО, МНОГО, МНОГО трудно се оказа да се рисува машината отгоре. аз нали се запалих да е точно... 7ми път вече разширявам (първия път излезе дължина/ширина 5/1, последния вариант вече е под 3/1), намалих размерите на всички кули вече на няколко пъти, размествах ги, промених носа, кърмата, абе всичко дето се вижда е различно. затова наново цялата махина като успея. 4 часа не ми стигат за горната проекция само, утре продължавам... Динаин, с това темпо 3Д не ще видим до нова година. ма сега поне съм се мераклисал, в неделя започнах танка - той ме вдъхнови
    Last edited by 3F122; 25-07-2006, 00:23.

    Comment


      много се забавих и освен това на пръв поглед разликите са малко. обаче е скъсен носът, формата му е друга, самият корпус е малко по-висок. всъщност много малко размери са същите след замервания на други машини, реални и концептуални. сега се опитвам да докарам точни размери, които да мога да сложа на следващата скица. това ще ми помогне после и за предната проекция, и за вътрешното пространство.

      грубата лента отстрани може да се нарече сензорна. в смисъл идеята е, че тя крие оптични и не само сензори, които да спомагат за информираността на екипажа и десанта. моята идея е, че всъщност не се ползват призматични наблюдателни прибори, а оптично влакно и всичко излиза на дисплеи пред хората вътре. това прави отворите в корпуса по-малки и т.н. гранатометите на двата борда могат да се завъртат, за да покриват по-големи сектори, съответно да бъдат по-малко на брой.

      относителната дължина на задната част е по-голяма, защото в предната част имаме двигател, трансмисия и купол, които тежат доста. двете неща отстрани на задната врата са резервоари/storage boxes като на Зелдите. след време мисля да я накича с допълнителни листи, за които говорихме в темата. отбелязвам, че няма бойници, нито люк отгоре с цел по-малко отвори в корпуса.

      въобще, макар и фантастична машината, която си представям е относително чиста. със сигурност ще има кой да ме критикува за доста неща по нея, но все пак аз съм доста далеч от инжинерството, да не говорим за конструиране на бойни машини. ако имате желание да помогнете - заповядайте.

      Comment




        Badger Firepower

        Badger Building Smasher

        Blast Proof Armor

        Comment

        Working...
        X