Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвременна бронирана техника

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Съвременна бронирана техника

Следва картинки на най-модерните танкове на въоръжение в момента

Италия - Ariete

Великобритания - Challenger 2

Южна Кореа - K1/A1

Франция - Leclerc

Германия - Leopard 2A6EX

САЩ - M1A2 SEP

Израел - Merkava Mk4

Русия - T-90

Русия - T-80

Япония - Type 90

Китай - Type 98

И тук не толкова модерни танкове, някой по-стара генерация, други просто задминати от най-последните модели

Израел - Merkava Mk3

Украйна - T-72С

Япония - Type 74

САЩ - M60A3

Израел - Sabra

Южна Африка - Olifaunt 1B

Германия - Leopard 2A4

Германия - Leopard 1A5

Бразилия - EE-T1 Osorio

Бразилия - MB-3 Tamoyo

Аржентина - TAM (правен от немците за Аржентина...)

Китай - Type 88C
    Last edited by Imperial; 25-07-2005, 07:34.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Abe mnogo sa jaki, spor njama ama ne mislja che sa dotam jaki che da izurjat na ataka ot strana na koito i da e helikpoter proizveden v poslednite 10 godini. Ne si spomnjam tochno mo mislja che jivota na edin tank na boinoto pole e 8 secundi! (moje i da burkam no ne e s mnogo) tochno kolkoto da go hvanat na pricel ja ot helikopters ja ot samolet ja njakoi kashik s RPG!
    That, which doesn't kill you makes you stronger!

Comment

Russian Military Links - This is a comprehensive web-catalogue concerning the Russian Army and Defence Industry.

Za ceniteli na ruskoto orujie!

Comment

Зависи. В челната проекция никой съвременен танк, руски или западен, не е уязвим от противотанкови ракети, но ако го хванат отзад или отгоре, нямал е късмет. Ще кажете че ракетите, изстреляни от вертолет, ще го поразят отгоре, ама не е задължително
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Повечето съвременни танкове са много държеливи на поражение, така че не им е толкоз кратък живота (стига де се използват по-подходящ начин и да не се навират в ситуации, дето танк няма място ).
          Ако са снабдени с динамична защита (особено от последно поколение, като руската, например) тя ги спасява от попадение на почти всеки вид ПТракета (без значение дали е изстреляна от пехотинец, бойна машина или хеликоптер/самолет). Съвременната динамечна защита дори намалява пробивната сила на подкалибрените противотанкови стреловидни снаряди. За ракетите, които удрят отгоре - напоследък танковете и отгоре се бронират добре (например, последния вариант на "Меркава" или "Леопард").
          При това, вече има и активна защита, която почти напълно изключва вероятността ракетата въобще да стигне до танка цяла.

Да не говорим, че и самите танкове имат с какво да посрещнат атакуващия вертолет - последните разработки на реактивни снаряди, които се изстрелват от танковото оръдие, позволяват да се взимат на прицел и въздушни цели....

Comment

To che tehnologiite sa dosta napred njama spor! Za tova che tankovete sa nadejni sushto inuche prosto njamashe da sa na vuorujenie!
            Idejata mi beshe, che az lichno ako trjabva da izbiram predpochitam da sum v KA-50 otkolkoto v T-90! :lol:

Comment

Е, може - въпрос на личен избор и усещане за нещата. Но в реална ситуация изборът ти би трябвало да зависи от това какво възнамеряваш да постигнеш - т.е., от ситуацията.

Comment

Mi to izbora njama da mnogo goljam spored men! Ili ti tjah ili te tebe!!!!!
                V helikoptera njama sushto da ti e shiroko ama spored men e malko po-sogurno ot tanka! E moje i da burkam ama az lichno bih se chuvstval po-dobre da gurmja otgore otkolkoto da se chudja dali njakoi njama da mi metne njakoja granata pod verigata ili puk mina ili tam kakvito drugi shturotii se pravjat che da nakarash edin tank da si "sedne na zadnika"
                To verno che i gore ne e mnogo sigurno ama to puk kato pochne pukotevicata sigurno mjasto njama! :lol:

Comment

C4, oт танка поне можеш да избягаш бе, от хелито малко трудно
                  XV mile the sea brode is
                  From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

То т`ва си е вярно, ама (ако продължим да разширяваме кръга на шегата) да си пехотинка излиза най-сигурно - покриеш се някъде и никой да не те търси. Щот като си във вертолет, първо че си на по-видно място (я, колко ПВО средства ша та погнат), второ - и други вертолети има дето ша та подгонят, че и самолети, и то става една... Щот има и ПВО ракети не са само противотанковите... Да не говорим, че от високо се пада по-болезнено, докато танка поне си стои на земята.

Comment

Да бе, той танка все едно сам ше тръгне, вий забравяте че съвременния брониран юмрук включва всякакви части, вкл. ПВО, които вървят с танковете и БТР-ите
                      albireo написа

Comment

E ok! Predavam se! Vie si stoite v tankovete puk az shte si hvurkam!
                        Makar che naistina njama sigurni mesta kato se pochne da se gurmi!
                        Na men lichno puk helikopterite mi haresvat poveche ot tankovete ama i na helikopter njama da se kacha dobrovolno!!!!!!! :lol: Mi da....shte si stoja v bunkera na sigurno! Che daje i zemljanka shte si napravja vutre che da sum po nadulboko!!!!! :lol:
                        Ok shegata na strana!
                        Da Vi pitam uvajaemi gospoda i gospojici(ako njakoja e oburkala adresa na www.bgfashion.com ) koe ot vsichkite neshta koito izbroihme spored Vas e nai nadejno ot strana na sigurnost !?
                        P.S.:Samo ne mi pishete che e Belia Dom ili Kremul i natiskaneto na kopcheto PLS!!!!! :lol:

Comment

Аз друго да питам - има ли хелито eject ???? Лесно им е на ония гадове в самолетите, дърпат ръчката и забравят.... Играл съм няколко симулатора, но такова чудо не видях в хеликоптера. Пък и интересно накъде ли да изхвърчиш, при тая месомелачка дет се джурка над тебе.
                          На сериозно обаче съм чувал, че руснаците имат някакво такова чудо, където при нужда перката бива изхвърлена нагоре и пилотите катапултирани през предното стъкло, не знам колко е вярно.
                          XV mile the sea brode is
                          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Da za KA-50 sum siguren che ima Eject! Perkite (shtoto tam sa 2) se istrelvat nagore i ekipaja moje da se katapultira! Veche drug e momenta ako ti trjabva eject i tochno tozi mehanizum e bil udaren ili povreden!
                            Drugija moment e che tozi helikopter(pone za nego sum siguren) moje da se prizemjava avariino (imam predvid bez chast ot nego) e ne vkljuchvam osnovnite chasti i tejkite porajenija no naistina moje i to sus skorost do 65km/h ako ne me luje pametta! Estestveno njama spor che pri visochini nad njakolko desetki metra na tova prezimjavane mu vikat "kamikadze" :lol:

Comment

Винтовете се изстрелват с пиропатрон,а катапултното кресло е клас 0-0/нулева височина нулева скорост/,като има и стоманена рамка която поема удара в земята ако се случи но е друг въпроса дали карантията на пилота би го понесла/или не си строши вратъ/.Лично аз като бивш снаиперист от Национална служба Жандармерия предпочитам камуфлажно наметало и "Драгунов".
                              Състраданието е слабост...

Comment

Working...
                              X