Български оръжейни конструкции

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Гост

Добра новина!!! Ще следя с интерес развоя на събитията около това оръжие. Снимки на пистолета има ли?

Comment

• НВС
      Повърхностен пещерняк
      • Jan 2007
      • 340

Вече сме го обсъждали - това е : http://www.arsenal-bg.com/images/def...02-Compact.gif
      "...7. Пациентите във форумите трябва да се съобразяват с условието, че тук не е място за интелектуални изяви от типа на философски монолози, това е лечебно заведение." - Правила за форуми

Comment

• Thorn
        ветеран
        • Aug 2005
        • 7760

Отвреме-навреме преглеждам оръжейните каталози в книжарниците. Раздел "България" още не съм виждал...

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

• Гост

Thorn написа
          Отвреме-навреме преглеждам оръжейните каталози в книжарниците. Раздел "България" още не съм виждал...
          Една от причините това да е така, е че у нас много се плюе.

Comment

• Thorn
            ветеран
            • Aug 2005
            • 7760

Би ми било интересно да видя чужди мнения за Шипка, Аркус, Б-1300 и т.н.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

• Лейн
              ветеран
              • Feb 2006
              • 7116

Има ли вече някой с мнение за качеството на новия пистолет или ситуацията е на ниво Аркус?

Comment

• uzi71
                ветеран
                • Sep 2004
                • 991

Ами на снимка изглежда страхотно. Като ТТ данни също е отличен. Виждам че е изчистен от към стърчащи детайли които да се закачат по дрехите и е с външно ударно чукче , което за мен е по-удачно. Обаче и от Аркус имах подобни впечатрения от снимките , докато не го видях на живо и стрелях с него .......... пърно разочарование. Много се надявам ситуацията да не е като в Аркус.

Comment

• Гост

Някой може ли да ни представи кратка визитка на конструктора на новия пистолет? Любопитен съм да разбера що за човек е.

Comment

• НВС
                    Повърхностен пещерняк
                    • Jan 2007
                    • 340

Честита нова година. И от новия календар на Арсенал - една убийствена гледна точка :kill_myse
                    "...7. Пациентите във форумите трябва да се съобразяват с условието, че тук не е място за интелектуални изяви от типа на философски монолози, това е лечебно заведение." - Правила за форуми

Comment

• Amazon
                      Нередовен
                      • May 2006
                      • 7016

Това ми се видя интересно:
                      Отбелязвам тази статия от в. "Стандарт", която е отпреди месец (тогава коментирахме написаното в Дарик ), поради завишения интерес и лекото ...
                      This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

• Гост

Има ли вече официално публикуван сборен чертеж на новия пистолет? Любопитен съм да го разгледам отвътре.

Comment

• nickvas
                          новак
                          • Feb 2008
                          • 1

НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ МАТЕРИАЛИТЕ ОТ КОИТО СА НАПРАВЕНИ ЧАСТИТЕ НА МАКАРОВ

Comment

• Гост

Различни марки стомани.

Comment

• НВС
                              Повърхностен пещерняк
                              • Jan 2007
                              • 340

Amazon написа
                              Това ми се видя интересно:
                              http://pishtov.blogspot.com/2007/11/blog-post_15.html
                              Бележката в края отразява точно проблематиката до момента. Надявам се Куцаров вече да е решил на какво да заложи - имаше доста "опитни" образци - дано вече си подредят приоритетите и производството да тръгне. Иначе има всички условия - и нови машини(ЦПУ-линия), и опитни специалисти и млади кадри и най-вече - достатъчно средства - нещо, което досега не е бивало в БГ оръжейницата... :tup:

Comment

• Гост

Хе-хеее :rock: "Доживехме и с очите си го видохме!" :tup:

Ето сега разбирам, че пистолета бил с газоотводна система за забавяне на затвора.
                                Last edited by Гост; 22-04-2008, 15:52. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Working...