Финанциална тесла !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сравнение на някои типове леко пехотно оръжие
Collapse
X
-
Todor Pavlov написа Виж мнениеФинанциална тесла !
По-добре финансова тесла, отколко да се купува най-евтиното, щото просто е най-евтино.
А оръжието е добро по мнение на хора, боравели преди това с Драгунов:
"пушката не рита въобще...осигурява се много добра групираност...отличната оптика гарантира улучване на целта на 800 метра...пикатинито (релсата) дава възможност за монтиране на нощен мерник...пълнителят е за 20 патрона" и др.
Comment
-
uzi71 от темата Майтапи
Не знам какво според теб е нормално, но според мен такова накичване на оръжието е само за рекламни снимки, но не и за реално използване. Уверявам те, че никой с достатъчно мозък няма да влезе в бой с излишни неща по оръжието и снаряжението - стърчащи и висящи кабели, излишни джобове по жилетката и т.н. и т.н. не си спомням някой да е ползвал реално в акция. Виж за рекламни снимки - тогава да - накичваш всичко възможно.
И за да не съм голословен - малко реални действия, забележи какво е окачено на автомата.
Comment
-
Според мен смешното идва от това, че "Галил" няма предвидени такива джаджи (от друго поколение е) и импровизираното им накичване прави цялата конструкция да изглежда като нещо от Aliens
Поне аз затова се сетих, когато видях снимката."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
кало написа Виж мнениенекои проблеми със SIG 556R
Младежът беше много смешен като отстраняваше засечката без да сваля пълнителя.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Подозирам, че е от тоя тип младежи, дето имат по няколко пъти повече изстреляни патрони от професионалистите у нас... та да не му берем грижата. Не мога да повярвам обаче, че това нещо дава толкова засечки. Надявам се бойния вариант да е е така. Интересно е и дали засечките са само при 7,62х39 версията или и при другите...
Comment
-
кало написа Виж мнениеПодозирам, че е от тоя тип младежи, дето имат по няколко пъти повече изстреляни патрони от професионалистите у нас... та да не му берем грижата.
"Държи го все едно..." (в казармата има един лаф)
Comment
-
кало написа Виж мнениеПодозирам, че е от тоя тип младежи, дето имат по няколко пъти повече изстреляни патрони от професионалистите у нас... та да не му берем грижата. Не мога да повярвам обаче, че това нещо дава толкова засечки. Надявам се бойния вариант да е е така. Интересно е и дали засечките са само при 7,62х39 версията или и при другите...
кало написа Виж мнениеНе мога да повярвам обаче, че това нещо дава толкова засечки. Надявам се бойния вариант да е е така. Интересно е и дали засечките са само при 7,62х39 версията или и при другите...Last edited by Amazon; 30-03-2013, 20:00.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
ОТ
Винаги съм се чудел защо патроните се пакетират масово в кутии по 20, при положение че масово автоматите са с пълнители по 30? За пистолетни патрони как да е, но пушечните? Ако някой знае, да сподели.
Малко като въпроса на шаолинския монах защо кремвиршите са 8 в пакет, а питките - по 6, ама съм забравил философския отговор вече.
/ОТ"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment