Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сравнение на някои типове леко пехотно оръжие
Collapse
X
-
1951 написа Виж мнениеГледам си аз новата серия на "Под прикритие" и гледам, че на СОБТ са им раздали някакви нови геги, които аз лично не успях да идентифицирам.
Долу виждате няколко некадърни скрийн шота. По-добри няма как да станат.
[ATTACH=CONFIG]19011[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19012[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19013[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19014[/ATTACH]
Comment
-
Много сериозно прилича на АК по което си е играл еърсофтър и го е каращисал с разни части за М4, обаче ако не се види пушката по-детайлно е трудно да се определиКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Не знам по какво съдите, че прилича на АК, Галил или каквото и да е, различно от АР-15-дериват. На снимките, които потребител 1951 качи, ясно се вижда наличието на специфичните отражател, капаче на затвора, дотиквач. Че е М4-подобно оръжие беше ясно, сега е ясно и какво точно - 7.62х39мм PWS Mk114
Comment
-
Uzi, имам един въпрос към теб. Доколкото си спомням ти беше от някакви специални части на МВР, но имаш познати в СОБТ. Има ли вече някакви впечатления от новите оръжия? Четох из нета и ги водят едни от най-добрите вариации на AR-15.С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума
Comment
Comment