И тази "пушка" е във взвода! Каква е? Ако требе и нея ша скъсаме от...gonka. Я, да бъдеме сериозни-повече уважение към новобранците!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сравнение на някои типове леко пехотно оръжие
Collapse
X
-
ivan написа Виж мнениеБлагодаря за отговора. Отивам да търся нещо за пушката да се образовам.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеМоят скромен опит с АК - засечките са били единствено по вина на патрона.GOTT MIT UNS!
Comment
-
майор написа Виж мнение"Колеги", дори и АК "засича"! Споделете какви задръжки ви е правил Ак? И защо са се случили/според вас/?...
Използвал съм активно също зачисленият ми в казармата АК с фрезована кутия, като от чистене му бях свалил почти цялата оксидация и освен това всеки ден като се прибирах от наряд си закачах колана с противогаза и паласката и разни други боклуци на него и както го държах за ремъка, така го засилвах в каросерията на камиона дето ни прибираше. Толкова блъскане не е виждала крадена кола... Две години никогане ми е давал засечки или нищо подобно а съм издухал неимоверно количество патрони през него заради запасняците - не искаха да си чистят пушките и ми даваха да им стрелям пълнителите.
Това е общо взето деинственото важно достойнство на АК - без значение какво го правиш (в разумните рамки) винаги ще стреля, колко добре - обикновенно не е важно.
Comment
-
ivan написа Виж мнениеКолко струва показаното удоволствие и изобщо намира ли се?Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеМоят скромен опит с АК - засечките са били единствено по вина на патрона."Тяжело в деревне без Нагана, когда у соседа есть!..." ... ...
Comment
-
Патроните си бяха проблема, бяха "нарядни" - имам предвид казармата. Знаеш какво се прави от скука като даваш стойка; едно от нещата е изваждането на куршума и барута на патроните.
Единственият друг случай беше вече тук, в САЩ. Един от патроните беше с по-дълбоко поставен капсул и поради това не се възпламени от първия път. Напълних го отново и "Бам!" - замина при останалите.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Нямам опит с употребявани АК. Моят в казармата ми го дадоха чисто нов, не беше стреляно с него, "дядото" само го получил и оставил в пирамидата, а на стрелби ползвал автомата на моя "стар". Аз направих първата стрелба с него.
Другият АК (СЛР всъщност), който купих тук беше също чисто нов. Откъде да взема 'сползван?Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
Comment