Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Toва все едно съм го правил аз в час по трудово
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Sgt. 1st Class Dillard Johnson is the deadliest US soldier on record - with 2,746 kills

Почти три хиляди фрага. Машина.
Comment
-
Не вярвам, това напомня съветските байки от ВСВ. Бил е командир на БМП "Бредли" - да командва ли, да стреля ли по-напред, труповете ли да брои? Че и закръглени с точност до единицаКухулин написа Виж мнениеSgt. 1st Class Dillard Johnson is the deadliest US soldier on record - with 2,746 kills

Почти три хиляди фрага. Машина.
Comment
-
И на мен ми звучи странно, но съм забелязал по венните филми, че американците наричат снайпер всеки единичен стрелец. Май първо го срещнах в един филм на Кубрик, където мацката виетнамка ги избиваше с калашник(докато не надупчиха), но я наричаха снайперист.gollum написа Виж мнениеОт друга страна (имам предвид виетнамските снимки) да наричаш "снайпер" някакъв виетнамец, който изпразва по един пълнител на АК на автоматична...
В статията пише че не е бил само командир на Брадли. При един от туровете си е бил снайперист с 121 потвърдени убийства едното на 800 метра. Което го правело вторият най-успешен американски снайперист след някакъв снайперист на тюлените със 160 фрага.Не вярвам, това напомня съветските байки от ВСВ. Бил е командир на БМП "Бредли" - да командва ли, да стреля ли по-напред, труповете ли да брои? Че и закръглени с точност до единицаThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
С чешки Vz.58. Филмът е "Full Metal Jacket".Amazon написа Виж мнение...един филм на Кубрик, където мацката виетнамка ги избиваше с калашник...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment

Comment