Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ядрени арсенали
Collapse
X
-
контрол_alt написа Виж мнениеОстанах с впечатление, че статията казва същото. Къде е нюанса?
Проблема рабира се е системен - презряла демокрация в действие
Comment
-
Да, така е. Все пак може би статията не е безполезна. Аз не съм се интересувал в детайли от този въпрос и бях изненадан как стоят нещата точно чрез тази статия. Веднъж вниманието привлечено, следва задълбочаване в проблематика и допълнително информиране. Сигурно има и други като мен.С уважение контрол_alt.
Comment
-
gollum написа Виж мнениеПо това имаме съгласие, ама трябва да го развием в другата тема като "основата на проблема" .
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеМБР имат ли някакъв механизъм за самоунищожение след като са изстреляни? Случайно попаднах на такъв въпрос и май американските поне нямат - слагат им само за учебни пускове.
+ практически не видно (кроме сюжета фильма про террористов захвативших ракеты)
- очевидны. Враг может узнать про эту систему и воспользоваться в самый неподходящий момент.
Comment
-
Eguo написа Виж мнениеНе имеет смысла система самоуничтожения для МБР.
+ практически не видно (кроме сюжета фильма про террористов захвативших ракеты)
- очевидны. Враг может узнать про эту систему и воспользоваться в самый неподходящий момент.
Мерси за отговорите
Comment
-
Аха, благодаря (т.е. да речем, една ракета носител с 12 бойни глави ще присъства като 12 в този списък?).
Къде разоръжаване, къде (леко) довъоръжаване. Интересно, дали в близките години ще започнат пак да се въоръжават (говоря за основните играчи). Малко вероятно. Може и да се окажеш прав, че в крайна сметка ще стигнат до момента, когато може и да приемат ограничената атомна война като възможно решение.
Comment
-
gollum написа Виж мнениеедна ракета носител с 12 бойни глави ще присъства като 12 в този списък?
Comment
Comment