Самоцензурирано
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Калашник Шмайзеров"
Collapse
X
-
Гост
-
Гост
-
AK103 написа Виж мнениеОстана единствено Nick да ни убеди, че Фьодоров не е първият изобретил автомат, който не е родоначалник на всички по късни разработки в насоката..
AK103 написа Виж мнение... до момента не ми е известен друг оспорващ първенството на Фьодоров....
AK103 написа Виж мнениеА "късия", както много пъти писах е такъв защото е в групата на късите пучешни патрни.
Разбирам проблемите ти, но е време за самоконтрол.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Гост
-
Гост
-
AK103 написа Виж мнение"The Chauchat... Пише, че е лека картечница. ...
AK103 написа Виж мнениеИкакво толкова си се заял с определението "къс"? Разшири си малко интересите и ще разбереш за какво говоря. Пак ти казвам става въпрос за дължината на затворите в които работят. Особено важно е при ръчно зарждащите се пушки.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Гост
-
Гост
-
AK103 написа Виж мнениеТова е на корицата на "френските книги"
AK103 написа Виж мнениеНяма как да ти покажа, че патрона на Фьодоров е къс. ... След време, когато си попълниш знанията ще ми се извиниш за загубеното време.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Гост
-
Пара, не огорчавай човека с факти.
Мондрагона и аз го държах в ръце, последно миналото лято... Знаеш как е дошъл у нас, като немски Flieger-Selbstlade-Karabiner Mondragon, Modell 1915 с някой от техните самолети през ПСВ.
Да не вземеш сега да споменеш и Маузер 06-08... съвсем ще объркаш човека.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment
-
Гост
-
Гост
Comment