Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българският брониран юмрук 39-45

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Ужасно много благодаря
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich написа
        Ужасно много благодаря

Имаш в предвид снимките ли? Пак заповядай. Повечето от тях ги е правил нашия съфорумец Стефан Николов. Имам богат и обновяващ се архив на военна тематика с мое участие. Ако кажеш от време на време ще пускам снимки правени от мен или някой приятел в България.
        НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Аз също съм правил снимки в този музей тази есен, но цифповият ми апарат е доста калпав
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Абе май тука му е мястото да питам. Търся си цветна снимка/рисунка/ на нашенски StuG III отпреди 9.09 или от края на ВСВ че ме е напънал мерак да си сглобя нещо такова в 1/72 обаче нямам идея как трябва да го боядисам, а си намерих чудесни декали.
            Някой може ли да помогне?
            Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Заповядай.
              Attached Files
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Много благодаря:nworthy:

Comment

Thunderchief написа
                  Абе май тука му е мястото да питам. Търся си цветна снимка/рисунка/ на нашенски StuG III отпреди 9.09 или от края на ВСВ че ме е напънал мерак да си сглобя нещо такова в 1/72 обаче нямам идея как трябва да го боядисам, а си намерих чудесни декали.
                  Някой може ли да помогне?
                  Хайде като го сглобиш да го покажеш.Аз напоследък се запалих много по танковете-даже си имам вече 4 модела и литература по въпроса.Януари смятам да ги сглобявам.
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
                    Хайде като го сглобиш да го покажеш.Аз напоследък се запалих много по танковете-даже си имам вече 4 модела и литература по въпроса.Януари смятам да ги сглобявам.
                    Oбезателно. Зависи обаче колко бързо ще си намеря скенер, защото фотоапарата ми не е цифров

Comment

Ние тук можем да чакаме. Няма страшно.
                      А ще може ли да споделиш по време на сглобяването как го сглобяваш?

Comment

Parabellum написа
                        Ние тук можем да чакаме. Няма страшно.
                        А ще може ли да споделиш по време на сглобяването как го сглобяваш?
                        Нещо не мога да те разбрера. В какъв смисъл как го сглобявам? Обикновено модела си има инструкция, та по нея се сглобява

Comment

Thunderchief написа
                          Oбезателно. Зависи обаче колко бързо ще си намеря скенер, защото фотоапарата ми не е цифров
                          Зависи колко бързо ще се сетиш кой има скенер.

Comment

Сетил съм се - брат ми, ама е зает до 10 януари

Comment

E, az също имам, ама щом не се сещаш.

Comment

Thunderchief написа
                                Нещо не мога да те разбрера. В какъв смисъл как го сглобявам? Обикновено модела си има инструкция, та по нея се сглобява
                                Описание по време на самото сглобяване придружено със снимки барте Тъндъре-това има в предвид.
                                залепиш нещо и хоп щракнеш го, боядисаш друго и него го щракваш.
                                Обяснаваш някой тънкости по време на самото сглобяване. какво си доизменил, какво сам си приспособил..
                                сега вече разбра ли?

Comment

Working...
                                X