Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българският брониран юмрук 39-45
Collapse
X
-
Imperial Friedrich написаУжасно много благодаря
Имаш в предвид снимките ли? Пак заповядай. Повечето от тях ги е правил нашия съфорумец Стефан Николов. Имам богат и обновяващ се архив на военна тематика с мое участие. Ако кажеш от време на време ще пускам снимки правени от мен или някой приятел в България.НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ
Comment
-
Абе май тука му е мястото да питам. Търся си цветна снимка/рисунка/ на нашенски StuG III отпреди 9.09 или от края на ВСВ че ме е напънал мерак да си сглобя нещо такова в 1/72 обаче нямам идея как трябва да го боядисам, а си намерих чудесни декали.
Някой може ли да помогне?Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Thunderchief написаАбе май тука му е мястото да питам. Търся си цветна снимка/рисунка/ на нашенски StuG III отпреди 9.09 или от края на ВСВ че ме е напънал мерак да си сглобя нещо такова в 1/72 обаче нямам идея как трябва да го боядисам, а си намерих чудесни декали.
Някой може ли да помогне?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Parabellum написаХайде като го сглобиш да го покажеш.Аз напоследък се запалих много по танковете-даже си имам вече 4 модела и литература по въпроса.Януари смятам да ги сглобявам.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Thunderchief написаНещо не мога да те разбрера. В какъв смисъл как го сглобявам? Обикновено модела си има инструкция, та по нея се сглобява
залепиш нещо и хоп щракнеш го, боядисаш друго и него го щракваш.
Обяснаваш някой тънкости по време на самото сглобяване. какво си доизменил, какво сам си приспособил..
сега вече разбра ли?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment