Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвременно ПВО
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Кухулин написа Виж мнениеЗасега не, обаче на Путин му обещават: "Высота, на которой "Панцирь-С1" способен поразить цель, уже сейчас составляет 15 километров, а дальность поражения в перспективе вырастет до 40 километров". И оръдието са махнали от концепцията...This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеЗдравейте,
Реших да отправя въпрос към уважаваната авианосна аудитория, като лаик по темата (никога на съм се интересувал твърде от модерната авиация и оръжия, камо ли там разните радиоелектроники). Въпросът ми е за прословутата система С-300....
Апропо, Динаин дали ще сподели нещо от израелските форуми, какво пишат за учението Collector's Item? Вече трябва да са "разгадали" с-300...Last edited by piston; 26-01-2014, 18:28."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеСъжалявам, но както съм писал в цитирания пост, не се интересувам от учения, или какво пишат за тях по форуми.... нямам какво да споделям.
Жалко, жалко... Щеше да е интересно да разберем как всемогъщите IAF са "разгадали" С-300... Може би е добре да се поразтърсиш малко, мисля, че ще стоплиш доста сърца..."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеНе знам нищо за въпросното "разгадаване". Изглежда ми обаче, че ти си по-запознат и имаш какво да разказваш. Защо не го правиш?
Цех за производство на С-400:
"Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
Comment