Съвременно ПВО
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Засега няма да стане - най-малкото щото верижният вариант още никакъв го няма (освен в две-три прототипни бройки на различни шасита), пък и далечините и височините са различни. Главното е, че ползвателите им са различни. Но пък Бук-3 ще се намести в нишата на С-300В.Comment
-
This is my signature. There are many like it but this one is mine.Comment
-
http://www.mediafire.com/view/t4bfjz..._and_S-400.pdf
Апропо, Динаин дали ще сподели нещо от израелските форуми, какво пишат за учението Collector's Item? Вече трябва да са "разгадали" с-300...Last edited by piston; 26-01-2014, 16:28."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. СталинComment
-
Съжалявам, но както съм писал в цитирания пост, не се интересувам от учения, или какво пишат за тях по форуми.... нямам какво да споделям."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)Comment
-
Извинявам се, явно съм се подвел по " Въпросът ми е за прословутата система С-300...."
Жалко, жалко... Щеше да е интересно да разберем как всемогъщите IAF са "разгадали" С-300... Може би е добре да се поразтърсиш малко, мисля, че ще стоплиш доста сърца..."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. СталинComment
-
Не знам нищо за въпросното "разгадаване". Изглежда ми обаче, че ти си по-запознат и имаш какво да разказваш. Защо не го правиш?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)Comment
-
Не, не съм.... Нашите източници са доста оскъдни:
Цех за производство на С-400:
"Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. СталинComment
-
"Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. СталинComment
-

Comment