Збирките на Н.Д.Традиция се провеждат в Л.Димитрова . Всеки четвъртък от 17.30 . На тях може да присъства всеки . Там ще разбереш това което те интересува .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възстановка на Шипка
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Shelenberg написаПримерно на мене биха ли дали униформа. Като имат предвид че аз съм обикновен гражданин и искам да участвам заради п разника, заради възстановката и заради шоуто което става.
Comment
-
opalcenec написаНие също сме обикновени граждани и селяни :lol: . Претполагам че и тази година ще бъдат взети униформи и оръжие от кино центърът . И стига да неси много дебеличък за да може да се напъхаш вътре няма причина да не участваш и ти . [ униформите са шити навремето за воиниците които са участали в масофките за филмите и размерът им е доста малак .] За повече информация ела в К.ТРАДИЦИЯ .:sm100:
Значи като наближи време (до август има време) за въстановката ще ви питам за повече информация. Иначе съм около 77 килограма така че предполагам ще ми стане някоя друга униформа Само ще трябва този път да има и малко турци макар че незнам кой ще иска да играе такъвКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Шипка
Shelenberg написаЗначи като наближи време (до август има време) за въстановката ще ви питам за повече информация. Иначе съм около 77 килограма така че предполагам ще ми стане някоя друга униформа Само ще трябва този път да има и малко турци макар че незнам кой ще иска да играе такъв
Comment
-
Абе уш за тази година обещаха да има фесове. А желаешти да ги сложат има .Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Ако присъствах тази година на Шипка щях да се пиша турчин. Щях да викам отдолу "Вурун" и "Вай Аллах" и да гърмя по Вас. Лошо няма. Ама за съжаление няма да съм на линия, догодина да се надяваме, че ще бъда.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Parabellum написаАко присъствах тази година на Шипка щях да се пиша турчин. Щях да викам отдолу "Вурун" и "Вай Аллах" и да гърмя по Вас. Лошо няма. Ама за съжаление няма да съм на линия, догодина да се надяваме, че ще бъда.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Абе възстановка щяло да има и на одринската битка с латините.Някой да зне повече?...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Абе възстановка щяло да има и на одринската битка с латините.Някой да зне повече?
:sm229: :sm229: :sm229:
:duel: :duel: :duel:
:rock: :rock: :rock:
Араслане, от къде имаш тази информация?
...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
Comment