Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възстановка на Шипка

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Збирките на Н.Д.Традиция се провеждат в Л.Димитрова . Всеки четвъртък от 17.30 . На тях може да присъства всеки . Там ще разбереш това което те интересува .

Comment

Мерси
      "Fiercer than Fierceness itself!"

Comment

Shelenberg написа
        Примерно на мене биха ли дали униформа. Като имат предвид че аз съм обикновен гражданин и искам да участвам заради п разника, заради възстановката и заради шоуто което става.
        Ние също сме обикновени граждани и селяни :lol: . Претполагам че и тази година ще бъдат взети униформи и оръжие от кино центърът . И стига да неси много дебеличък за да може да се напъхаш вътре няма причина да не участваш и ти . [ униформите са шити навремето за воиниците които са участали в масофките за филмите и размерът им е доста малак .] За повече информация ела в К.ТРАДИЦИЯ .:sm100:

Comment

Значи и мен пишете-аз ще цъфна четвъртъкът преди да отлетя за САЩ да ви видя що за птици сте.
          Моите колеги от Търновският клуб ги знам, но вас -не.Ще ми бъде приятно да се запознаем.
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

opalcenec написа
            Ние също сме обикновени граждани и селяни :lol: . Претполагам че и тази година ще бъдат взети униформи и оръжие от кино центърът . И стига да неси много дебеличък за да може да се напъхаш вътре няма причина да не участваш и ти . [ униформите са шити навремето за воиниците които са участали в масофките за филмите и размерът им е доста малак .] За повече информация ела в К.ТРАДИЦИЯ .:sm100:

Значи като наближи време (до август има време) за въстановката ще ви питам за повече информация. Иначе съм около 77 килограма така че предполагам ще ми стане някоя друга униформа Само ще трябва този път да има и малко турци макар че незнам кой ще иска да играе такъв
            Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Шипка

Shelenberg написа
              Значи като наближи време (до август има време) за въстановката ще ви питам за повече информация. Иначе съм около 77 килограма така че предполагам ще ми стане някоя друга униформа Само ще трябва този път да има и малко турци макар че незнам кой ще иска да играе такъв
              Абе уш за тази година обещаха да има фесове:rock:. А желаешти да ги сложат има . :twisted:

Comment

Абе уш за тази година обещаха да има фесове. А желаешти да ги сложат има .
                Ама наистина турци или просто българи решили да играят такива. Защото ако наистина бъдат истински фесове ще стане як :rock: :mhehe: а аз направо ще се надъхам :evil:

Comment

Shelenberg написа
                  Ама наистина турци или просто българи решили да играят такива. Защото ако наистина бъдат истински фесове ще стане як :rock: :mhehe: а аз направо ще се надъхам :evil:
                  :twisted: Е ти още малко ще поискаш и истински патрони и огън на месо а .:sm113:

Comment

opalcenec написа
                    :twisted: Е ти още малко ще поискаш и истински патрони и огън на месо а .:sm113:
                    И да фърляме другарчета надолу в урвата :rock:
                    "Fiercer than Fierceness itself!"

Comment

Ако присъствах тази година на Шипка щях да се пиша турчин. Щях да викам отдолу "Вурун" и "Вай Аллах" и да гърмя по Вас. Лошо няма. Ама за съжаление няма да съм на линия, догодина да се надяваме, че ще бъда.
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
                        Ако присъствах тази година на Шипка щях да се пиша турчин. Щях да викам отдолу "Вурун" и "Вай Аллах" и да гърмя по Вас. Лошо няма. Ама за съжаление няма да съм на линия, догодина да се надяваме, че ще бъда.
                        Аз пък на всяка цена ще бъда хайдутин ако мога де :mhehe: и ще викам Ура и ще хвърля тялото на някои от Традиция към теб :mhehe: :p ако не ми намерят униформа.

Comment

Така значи, ще ме замерваш с хора а? Тогава няма униформа за Теб

Comment

Е добре де тогава ще хвърлям камъни и дървей или каквото намеря :mhehe: но униформата си я искам :cry:

Comment

Абе възстановка щяло да има и на одринската битка с латините.Някой да зне повече?
                              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Абе възстановка щяло да има и на одринската битка с латините.Някой да зне повече?
                                А-а-а-а-а.. Ако има нещо такова, там съм!!
                                :sm229: :sm229: :sm229:
                                :duel: :duel: :duel:
                                :rock: :rock: :rock:

Араслане, от къде имаш тази информация?

.
                                ..И кажи ми ти страннико,
                                чувал ли си звук,
                                по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

Working...
                                X