Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размяна или продажба

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Имам един нож, който може и да е нож на Хитлерюгенд, а може и да не е. Не смятам да го запазя, така че скоро ще го пусна по еВау, но преди това искам да го предложа на останалите форумисти за продажба или размяна. Повече информация и снимки има в тази тема:

Comment

Значи аз си казах моето мнение по-горе. Ако има от нашите хора меркалии да го купят ти кажи съответната цена.
      Ножът дори да е реплика, той е правен по оригинала. В някои случаи репликите са по-добре направени от оригиналът.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Честно казано мен повече ме интересува размяна, отколкото продажба. Но ако някой иска да го купи, цената ще е около $50 за потребители от този форум: това е по-малко от една нова реплика.

Comment

ww2 написа
          щикове, кортици, саби.....а ??
          По-скоро мен ще изкушиш
          Резеврни части намират ли ти се?
          Майтапа настрана сериозен съм.
          Търся, затвор за Турски Маузер обр.1903 година- един брой, затвор за К98к-два броя, затвор за Бердана 2 - два броя.
          Засега това търся.Абе аз търся още много неща, но като за начало това да ти се намира?
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

За продажбите

Отново пускам едно хубаво нещо, за което преди време предложих и цена, но нещо се загуби снимката, поради смяната на техниката.
            Attached Files
            От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

Това направо го предлагай на ww2 .Предполагам, че той ще прояви интерес.
              Впрочем той къде се загуби?

Comment

И аз не го виждам. Може да ми се обади да говорим. Както и всеки друг мераклия.

Comment

Явно е зает с нещо.Вече втора седмица никакъв го няма

Comment

Възможно е неволно да сме го обидили и да си е заминал.

Comment

Аз ако съм го обидил публично му се извинявам.

Comment

Споко хора, ще дойде, сигурно е зает, не ми прилича да е човек дето ще се обиди за щяло и нещяло
                        На нож!

Comment

Една книга

:tup: Като става дума за книги се сещам, че имам една, която ако някой проявява интерес, мога да му я предложа. Става дума за издание на немски език. Книгата е 3 тома под общо заглавие :"Der Zweite Weltkrieg", Издателство "Das Beste", Щутгарт, 1989 г. Трите тома са голям формат, по 400 стр., с високо полиграфично качество и много снимки, карти и схеми. Цената е 150 лв. Засега!

Comment

Parabellum написа
                            Алъш-веришът май съвсем го позарязахме.Някой да търси нещо?
                            Милитария или нещо друго?
                            Търся Крнка в добро състояние. :sm186:
                            Не се гаси туй що не гасне!

Comment

То хубаво търсиш, но напоследък пазара не показва такива пушкала в наличност.Ако нещо случайно излезе то цената му е доста солена-нали в момента куцо-кьораво и сакато събира руско оружие и си шие Опълченски униформи-то затова Крнките са са кът.Лично аз в момента събирам от части три Крнки.Прикладите ще си ги направя, защото имам такъв за модел-такива времена настанаха вече цели пушки рядко излизат и на едното болтче се радваме като деца

Comment

Не знам, ама наскоро гледах Крнка за 180лв в нормален туристически магазин за картички в Копривщица...беше си в добро състояние пушката, а и цената ми звучи нормална.

Comment

Working...
                                X