Имам един нож, който може и да е нож на Хитлерюгенд, а може и да не е. Не смятам да го запазя, така че скоро ще го пусна по еВау, но преди това искам да го предложа на останалите форумисти за продажба или размяна. Повече информация и снимки има в тази тема:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размяна или продажба
Collapse
X
-
Значи аз си казах моето мнение по-горе. Ако има от нашите хора меркалии да го купят ти кажи съответната цена.
Ножът дори да е реплика, той е правен по оригинала. В някои случаи репликите са по-добре направени от оригиналът.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
ww2 написащикове, кортици, саби.....а ??
Резеврни части намират ли ти се?
Майтапа настрана сериозен съм.
Търся, затвор за Турски Маузер обр.1903 година- един брой, затвор за К98к-два броя, затвор за Бердана 2 - два броя.
Засега това търся.Абе аз търся още много неща, но като за начало това да ти се намира?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Една книга
:tup: Като става дума за книги се сещам, че имам една, която ако някой проявява интерес, мога да му я предложа. Става дума за издание на немски език. Книгата е 3 тома под общо заглавие :"Der Zweite Weltkrieg", Издателство "Das Beste", Щутгарт, 1989 г. Трите тома са голям формат, по 400 стр., с високо полиграфично качество и много снимки, карти и схеми. Цената е 150 лв. Засега!От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!
Comment
-
То хубаво търсиш, но напоследък пазара не показва такива пушкала в наличност.Ако нещо случайно излезе то цената му е доста солена-нали в момента куцо-кьораво и сакато събира руско оружие и си шие Опълченски униформи-то затова Крнките са са кът.Лично аз в момента събирам от части три Крнки.Прикладите ще си ги направя, защото имам такъв за модел-такива времена настанаха вече цели пушки рядко излизат и на едното болтче се радваме като децаТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment