Е значи едва ли ще стане - софийско чедо съм аз а във Варна не съм бил от десетина години... Нямаш ли някаква работа към София през юни - хем ще дойдеш на срещата хем книгата ще ти дам?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размяна или продажба
Collapse
X
-
Вижте другите какво правят
Ами и аз се канех да отворя такава тема, защото точно в този форум и е мястото. Често се случва да си купя някое кинжалче от eBay само защото е по-евтино с мисълта да го разменя по-късно, обаче после се привързвам към него и край. Пък и силно се съмнявам някой тук да се интересува от такива неща, каквито аз събирам. Обаче е добра идея темата да се поддържа активна.
Засега единственото нещо, с което бих могъл да се разделя е едно мандау - сабя на даяките от Борнео. Тази е по-скоро от Нов Гвинея. Реалната й стойност е около 50-60 USD, но не искам да я продавам, по-скоро бих я разменил за нещо.
Comment
-
Такаааа...
Трябва да ви кажа, че по принцип хобито ми е твърде далеч от събирането на милитария - отглеждам тропически аквариумни растения
Обаче имам една идейка, която се надявам да ми помогмете да осъществя:
Значи на мястото, където работя ме карат да идвам с костюм. За по-официални случаи вратовръзката е задължителна, но за всеки ден - не. Та поради лични идеологически причини ми се иска, когато не нося връзка, на нейно място понякога да окачвам хубав немски медал от ВСВ. Реплика, естествено, но качествена.
Така, че ако някой от вас има идея от къде мога да се снабдя с такава (всъщност предпочитам кръст, но и върху други оферти ще помисля) за някаква разумна цена, моля да ми съобщи тук.
А също и да попитам има ли някакъв германски военен атрибут от периода, който може да се използва като игла за вратовръзка?
Comment
-
Longanlon написаТакаааа...
Трябва да ви кажа, че по принцип хобито ми е твърде далеч от събирането на милитария - отглеждам тропически аквариумни растения
Обаче имам една идейка, която се надявам да ми помогмете да осъществя:
Значи на мястото, където работя ме карат да идвам с костюм. За по-официални случаи вратовръзката е задължителна, но за всеки ден - не. Та поради лични идеологически причини ми се иска, когато не нося връзка, на нейно място понякога да окачвам хубав немски медал от ВСВ. Реплика, естествено, но качествена.
Така, че ако някой от вас има идея от къде мога да се снабдя с такава (всъщност предпочитам кръст, но и върху други оферти ще помисля) за някаква разумна цена, моля да ми съобщи тук.
А също и да попитам има ли някакъв германски военен атрибут от периода, който може да се използва като игла за вратовръзка?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Longanlon написаТакаааа...
А също и да попитам има ли някакъв германски военен атрибут от периода, който може да се използва като игла за вратовръзка?
Тук при мен има едно магазинче, в което продават реплики и от двата вида, тъй че ако искаш мога да ти вземаТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
точно за моралния товар на свастиката ми е думата, ама не е тука мястото да обяснявам символизма, който ме движи за това начининие.
Парабелум, как да ти кажа - не е от значение кой точно орден, стига да е изработен качествено и да изглежда добре. Но аз по-скоро питах за нещо от България, щото повече от двайсетина лева не ми се дават.
Comment
Comment