Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размяна или продажба

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Е значи едва ли ще стане - софийско чедо съм аз а във Варна не съм бил от десетина години... Нямаш ли някаква работа към София през юни - хем ще дойдеш на срещата хем книгата ще ти дам?

Comment

ne stava li 4rez zapis :idea:
      уважавай смелите,те са солта на земята

Comment

Я малко да дам тласък на нашият виртуален магазин.
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Вижте другите какво правят

Ами и аз се канех да отворя такава тема, защото точно в този форум и е мястото. Често се случва да си купя някое кинжалче от eBay само защото е по-евтино с мисълта да го разменя по-късно, обаче после се привързвам към него и край. Пък и силно се съмнявам някой тук да се интересува от такива неща, каквито аз събирам. Обаче е добра идея темата да се поддържа активна.
          Засега единственото нещо, с което бих могъл да се разделя е едно мандау - сабя на даяките от Борнео. Тази е по-скоро от Нов Гвинея. Реалната й стойност е около 50-60 USD, но не искам да я продавам, по-скоро бих я разменил за нещо.

Comment

Такаааа...

Трябва да ви кажа, че по принцип хобито ми е твърде далеч от събирането на милитария - отглеждам тропически аквариумни растения

Обаче имам една идейка, която се надявам да ми помогмете да осъществя:
            Значи на мястото, където работя ме карат да идвам с костюм. За по-официални случаи вратовръзката е задължителна, но за всеки ден - не. Та поради лични идеологически причини ми се иска, когато не нося връзка, на нейно място понякога да окачвам хубав немски медал от ВСВ. Реплика, естествено, но качествена.

Така, че ако някой от вас има идея от къде мога да се снабдя с такава (всъщност предпочитам кръст, но и върху други оферти ще помисля) за някаква разумна цена, моля да ми съобщи тук.

А също и да попитам има ли някакъв германски военен атрибут от периода, който може да се използва като игла за вратовръзка?

Comment

Longanlon и аз навремето (преди няколко месеца) исках да си взимам кръст.
              Иди на сергиите при "Александър Невски" ама си поръчай носилка като видиш цените.

Comment

ако някой се интересува, имам доста руски и български значки и известен брой руски флагчета и знаменца

Comment

Longanlon написа
                  Такаааа...

Трябва да ви кажа, че по принцип хобито ми е твърде далеч от събирането на милитария - отглеждам тропически аквариумни растения

Обаче имам една идейка, която се надявам да ми помогмете да осъществя:
                  Значи на мястото, където работя ме карат да идвам с костюм. За по-официални случаи вратовръзката е задължителна, но за всеки ден - не. Та поради лични идеологически причини ми се иска, когато не нося връзка, на нейно място понякога да окачвам хубав немски медал от ВСВ. Реплика, естествено, но качествена.

Така, че ако някой от вас има идея от къде мога да се снабдя с такава (всъщност предпочитам кръст, но и върху други оферти ще помисля) за някаква разумна цена, моля да ми съобщи тук.

А също и да попитам има ли някакъв германски военен атрибут от периода, който може да се използва като игла за вратовръзка?
                  Барабар със свастиката и всичкия морален товар, който идва с нея?
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Longanlon написа
                    Такаааа...

Е, Лонги ти вече утепа рибата. Да те попитам съвсем сериозно, кой кръст искаш "Пур Льо Мерит" или "Обикновенният тенекиен, упс пардон "Железен кръст"?
                    Тук при мен има едно магазинче, в което продават реплики и от двата вида, тъй че ако искаш мога да ти взема
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

точно за моралния товар на свастиката ми е думата, ама не е тука мястото да обяснявам символизма, който ме движи за това начининие.

Парабелум, как да ти кажа - не е от значение кой точно орден, стига да е изработен качествено и да изглежда добре. Но аз по-скоро питах за нещо от България, щото повече от двайсетина лева не ми се дават.

Comment

Репликите са качествено изработени.Тези дни ще отида до магазинчето и ще ти кажа цените.Ако те устройват ще ти взема едничко орденченце.

Comment

---

mda i na men mi triabva Gelezen Krust ama 120 kinta - mnogo be...sluchaino da se namirat niakakvi kachestveni imitacii? Sushto i razni nashivki...kaski,uniformi,znamena ot WW2...
                          "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Тук при мен в САЩ знамена не съм виждал.Униформи продават в Нета по 1500 доларес едната. Така че на първо време ще се задоволим със значки и дребни работи

Comment

до Parabellum...и на мен ще ми е интересно да кажеш на кви цени можеш да изкопаш орденчета...
                              иначе верно някой да знае тук в БГ къде може да се намерят сносни реплики?
                              "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Здравейте,
                                Ако някой проявава интерес, продавам(може и някъв бартер) 1бр. книга за ВСВ на немски език :!: .
                                688 страници и с над 1000 изображения.
                                Цена - 80 лв.

Comment

Working...
                                X