Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размяна или продажба

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Размяна или продажба

Предполагам, че всеки има военни книги,които не желае повече.тук може да ги разменяме или обявим за продаване.
    Last edited by Parabellum; 01-02-2005, 05:23. Причина: Има нова тема за покупко-продажба

Размяна или продажба

Такааа...
    Търся всякаква литература засягаща средновековното военно дело.
    Освен това искам да купя нож-щик за Манлихер обр.1895г.
    Търся и книжки за съвременни униформи, но, но само такива с готини илюстрации или снимки.
    Ем' т'ва е. Ако някой може да помогне...
    Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!

Comment

Относно щикът за "Манлихер" и друго оръжие обръщайте се към мен.
      Драгони ,като се върна в България през април,ще се поразровя в скромната си колекция от щикове.Мисля че там ще изскочи нещо за теб
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

:lol: Цун, цун ! Я да си погледна календара.. Ааа...! Ми то е почти април!
        Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!

Comment

Вярно,така е.Друго нещо интересува ли те?
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Алъш-веришът май съвсем го позарязахме.Някой да търси нещо?
            Милитария или нещо друго?

Comment

Бе аз, ама как при тези разстояния
              Пък и аз не знам какво търся ))) книжлета може би и дреболии
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Mai vse oshte ne ste razbrali,che veche treti mesetz sum si v BG

Comment

Той обаче е в Германия
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

:lol: :lol: Кат се съберем на по биричка с цаца и пържени картофки ще се разберем
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Бира с цаца върви само край морето.
                      така, че да не объркате мястото.

Comment

1) Искам да питам някой виждал ли е в България а и въобще да се продава RitterKreuz? И дали има Железен кръст без степен който се давал само на обикновени войници и за колко може да се намери? Видях такъв за 80 лева.

2) Или Железен Кръст втора-трета степен за колко може да се намери?

3) Някой да продава книгите на Манщайн и Гудериан?

Много неща ме интересуват но засега поради финансова криза се ограничавам.

Comment

не се сещам за Железен кръст трета степен. Само за 2ра и 1ва се сещам... аз си взех такъв втора степен от ПСВ за $55 от Германия. Не се и сещам за "обикновен" Железен кръст.
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Значи за обикновения Железен кръст са ме метнали
                            А колко пари е железен 2ра степен от ВСВ? Тук в България всички искат над 120 и въобще се чудя как вървят подобни неща в чужбина? Например в Германия?

Comment

покажи ми картинка на тоз "обикновен" кръст че не вдявам
                              albireo написа

Comment

Working...
                              X