Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размяна или продажба

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

auschwitz написа
    до Parabellum...и на мен ще ми е интересно да кажеш на кви цени можеш да изкопаш орденчета...
    иначе верно някой да знае тук в БГ къде може да се намерят сносни реплики?
    Проверих, но за съжаление тези дето ги продават май са луди :?
    За "Пур льо Мерит" и за "железният кръст" искат по 35-40 $
    Като си помисля, че Импереца си купи от Нета оригинален немски вярно от ПСВ, но само за 50$ оригинален немски.
    Просто няма смисъл да се дават толкова пари за реплики, като оригиналът е почити на същата цена
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

търся м-хоби моделистко списание
      както и броеве на клуб оръжие от 1998
      само тях нямам.
      също и качествена литература за бронетехника
      и кораби.от варна съм за пояснение.

Comment

мошенници всякакви...бях на море в Несебар и там в стария град е пълно с разни "антиквари" пълни с ментета...примерно - някянво компасче-нарочно поучукано със свастиката от горе и като го отвориш вътре чисто нов и лъскав-работещ компас (даже майче пишеше - made in china)...друг пък ми искаше 150 лева за Железен Кръст от Френско-Пруската война-1870 г. (което не ми е ясно как са го изкопали ама то и без тво нещо не ми изглеждаше истински)...а за каски просто да не говорим-искаха ми 250 лв. за българска каска боядисана като немска и нарисувано SS...no coment
        Та отправям призив-тъй като от скоро и аз съм колекционерче...ако някой може да ми каже от къде може да си намеря на РАЗУМНИ цени пък било то и реплики - разни каски, ордени, значки...
        10x
        "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

От къде си? Като за начало мога да проверя какво ми се намира по складовете и да ти го дам на разумна цена, не че ми се дава, но знам какъв мерак имат хората, които тепърва започват да събират такива нещица
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

DerHetzer написа
            Здравейте,
            Ако някой проявава интерес, продавам(може и някъв бартер) 1бр. книга за ВСВ на немски език :!: .
            688 страници и с над 1000 изображения.
            Цена - 80 лв.
            Тюх бре! С различен автор но същото оформление от Германия книжката ми излезе 12 евро...Тц тц тц

Лонганлон ти като искаш да си намериш орден за тази цел по подходящ е Железния Кръст. Сравни ги:

Pour le merite не е подходящ за целта.

А и не съм виждал негови реплики в БГ.

Comment

Молба

parabellum: oT Sofia sum...

inache da nai-veche za Gelezen krust mi e meraka...
              Abe Manschtein na snimkata tva lichnata ti kolekcia li e?

P.S. Sorry za latinicata no v momenta pisha ot edin club...

Comment

auschwitz написа
                inache da nai-veche za Gelezen krust mi e meraka...
                Abe Manstein na snimkata tva lichnata ti kolekcia li e?
                Това ако ми беше личната колекция аз щях да съм най-големия гъзар във www.wehrmacht-awards.com
                Намерих тази и още няколко подобни и сега отлежават кротко в колекцията ми... със снимки.

auschwitz, ти разхождал ли си се из сергиите около "Александър Невски"? Там има Железни кръстове тамън 2 казват че са Първа степен от ПСВ за 150 и 300 кинта хехе но дори и да си навит да ги вземеш в което позволи ми дасе съмнявам най-искрено да знаеш са без кутия и каквото и да било - просто един кръст с дъбови листа едно голямо Wи толкова. Има и няколко от ВСВ втора степен ама те бяха май още по-големи ментета. Ако още си мераклия или искаш да си купиш подкова от коня на Крали Марко, Екскалибур, фуражката на Дьониц или лулата на Швейк - разходи се - там ги има.

Comment

Знае ли откъде може да се намери тази книга? Чисто нова ще е най-добре. Не обичам нещо принадлежали на друг.

Благодаря предварително.

Comment

хъм тази книшка сигурно ще е интересна...
                    мога само да ти предложа да провериш в книжарниците "Книгомания" - там има доста интересни работи...

Comment

Книгоманиите ги знам наизуст. И там съм набелязал книги от Военноисторическата библиотека ако се сещаш - едни черни книжки - адски интересни. Обаче тази я няма. Гадно е!

Comment

Erich Von Manstein написа
                        Тюх бре! С различен автор но същото оформление от Германия книжката ми излезе 12 евро...Тц тц тц
                        Абе не знам, ама книгата в Германия съм я плащал 35 евро(2002 год.), пък си прави изводите :idea:

Comment

Сега бях в eBay и видях Българска М36 каска за 9 долара. А за 41 долара Тенекиения кръст. Предполагам, че за да ти ги докарат от седалището на географията отиват още пари. Ако някой е купувал от там да ме каже.

Бронегренадир(тъй де на български)

Comment

The Battleground Series

Аз исках Железен Кръст ²² степен ама се отказах. Имам едно питане - преди време някъде някой беше предложил да му се поръчват разни неща за покупка и като си дойде в България съответно да се връчват. Моята молба е за една книжка - The Armed forces of world war 2 бяла корица и на нея различни униформи. Книгата съдържа стотици снимки и цветни рисунки на униформите и инсигнията на всички държави участвали във Втората Световна и е нещо страхотно. В amazon.com не я намерих.

Comment

Erich Von Manstein написа
                              Аз исках Железен Кръст ²² степен ама се отказах. Имам едно питане - преди време някъде някой беше предложил да му се поръчват разни неща за покупка и като си дойде в България съответно да се връчват. Моята молба е за една книжка - The Armed forces of world war 2 бяла корица и на нея различни униформи. Книгата съдържа стотици снимки и цветни рисунки на униформите и инсигнията на всички държави участвали във Втората Световна и е нещо страхотно. В amazon.com не я намерих.
                              Ако можеш сложи тук снимка на книгата за да се ориентирам какво да търся

Comment

Ще поискам името на автора а сега ще се разтърся из google за снимка.

Comment

Working...
                                X