Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размяна или продажба

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Hussar написа
    Не знам, ама наскоро гледах Крнка за 180лв в нормален туристически магазин за картички в Копривщица...беше си в добро състояние пушката, а и цената ми звучи нормална.
    Тъй ли?Колко наскоро и ако обичаш дай координати на магазинчето, направо като си дойда ще взема да отскоча и да видя за какво става въпрос
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Hussar написа
      Не знам, ама наскоро гледах Крнка за 180лв в нормален туристически магазин за картички в Копривщица...беше си в добро състояние пушката, а и цената ми звучи нормална.
      :fire: Хусарче, огромно благодаря за информацията, но Парабелът е абсолютно прав, то Копривщица не е кое знае колко голяма, ама без ориентировка все едно да търсиш игла в купа сено.
      Не се гаси туй що не гасне!

Comment

Тъй, тъй-дай координати и да тръгваме.Който я купи , той ще черпи и ще се хвали.
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

За крънките

:nworthy: Членовете на Опълченската дружина търсят да закупят читави Крнки, за да могат да влизат в строя. Казвайте къде има такива благини за да ги купуват. За кашмер, най-разпространената пушка в страната е най-кът. Аз имам две, които са направени като ловни и са отрязани ложите и прикладите. Направо да се гръмнеш от яд!!! :wall: :wall: :wall:
          От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

Ами ти таквознико, твоите Крнки щом като са окастрени трбват ли ти?Щото ако не ти трябват аз мога да ги лапна.
            А иначе откакто всички луднаха по Опълченски униформи Крнките станаха кът.

Comment

:rock: Ее, И Асан е хора!!! Де нещо да остане и за мен. После знам на едно място, при едни хора, за едни пари(почти без пари), да седят две, три такива нещица и се надявам покрай тях да си комплектовам и аз изделията и да се въоръжа най-сетне. И защо, когато предлагам в стр. Борса и другаде някой неща за продан, никой не се обажда??? А тук, като напиша че имам нещо и вече трети човек се натиска за покупка!!! :wall:
              :fire: Ето Ви нещо за размисъл, което преди няколко години доставих в Музея на МВР. Това нещо се разглобява, като му се развива цевта от патронника и се сглобява по обратния ред и е бракониерско чудо -Маузер кал. 7 мм. Хайде давайте подробности!!!
              Attached Files

Comment

танкиста от Харков написа
                Отново пускам едно хубаво нещо, за което преди време предложих и цена, но нещо се загуби снимката, поради смяната на техниката.
                Едва сега изчетох всички постинги и стигнах до това. Все още ли е в продажба ? Мястото му е в женски, а не в мъжки ръце според мен
                "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

:rock: Ее, И Асан е хора!!! Де нещо да остане и за мен. После знам на едно място, при едни хора, за едни пари(почти без пари), да седят две, три такива нещица и се надявам покрай тях да си комплектовам и аз изделията и да се въоръжа най-сетне. И защо, когато предлагам в стр. Борса и другаде някой неща за продан, никой не се обажда??? А тук, като напиша че имам нещо и вече трети човек се натиска за покупка!!! :wall:
                  :fire: Ето Ви нещо за размисъл, което преди няколко години доставих в Музея на МВР. Това нещо се разглобява, като му се развива цевта от патронника и се сглобява по обратния ред и е бракониерско чудо -Маузер кал. 7 мм. Хайде давайте подробности!!!
                  Ами като в Борсата пускаш книги-няма да има интерес.Пусни части за оружия и гледай кво шъ стане
                  Та относно пушчицата.Гусин Танкист, най-официално докладвам, че това е сръбски Маузер обр.1908 година калибър 7Х57.Ако калибърът беше 7.65мм, то тогава това чудо щеше да бъде Турски Маузер бор.1905.
                  Браконерът го е направил така да се разглобява за да може по-лесно да се крие под ямурлука .Иначе тази пушка се разглобява по стандартният вариант.
                  Та сега къде ми е бозата?

Comment

За Мелиса

mellisa написа
                    Едва сега изчетох всички постинги и стигнах до това. Все още ли е в продажба ? Мястото му е в женски, а не в мъжки ръце според мен

:rock: Не ми стана ясно, но предполагам, че става дума за камичката свързана със семейството на Ботев. Отново я пускам за да не стане грешка. :nworthy:
                    Attached Files

Comment

:rock: Не ми стана ясно, но предполагам, че става дума за камичката свързана със семейството на Ботев. Отново я пускам за да не стане грешка. :nworthy:
                      Да, точно за нея става дума, но явно съм пропуснала частта за връзката със семейството на Ботев. Можеш ли да ми я напишеш ?
                      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
                      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

За Мелиса

:rock: Благодаря за бързата реакция!!! На първо време си разгледай личните съобщения и след това ще ти направя подробна справка за изделието! :shrug:

Comment

Чак сега го видях туй нещо, но се чувствам длъжен да допълня Парабела. Освен, че е Сръбски маузер 1908, е произведено в заводите Щаер, затова гривните му се закрепват като манлихерските, има улеи за хващане в основата на ложата и шийката му е полупистолетна, точно като на М95. Странен хибрид, при това рядък. Спомняш ли си отстрани вляво на кутията да пишеше "Аустриjска оружна фабрика Штаjер"?

Comment

Working...
                          X