Hussar написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размяна или продажба
Collapse
X
-
Hussar написаНе знам, ама наскоро гледах Крнка за 180лв в нормален туристически магазин за картички в Копривщица...беше си в добро състояние пушката, а и цената ми звучи нормална.Не се гаси туй що не гасне!
Comment
-
За крънките
:nworthy: Членовете на Опълченската дружина търсят да закупят читави Крнки, за да могат да влизат в строя. Казвайте къде има такива благини за да ги купуват. За кашмер, най-разпространената пушка в страната е най-кът. Аз имам две, които са направени като ловни и са отрязани ложите и прикладите. Направо да се гръмнеш от яд!!! :wall: :wall: :wall:От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!
Comment
-
:rock: Ее, И Асан е хора!!! Де нещо да остане и за мен. После знам на едно място, при едни хора, за едни пари(почти без пари), да седят две, три такива нещица и се надявам покрай тях да си комплектовам и аз изделията и да се въоръжа най-сетне. И защо, когато предлагам в стр. Борса и другаде някой неща за продан, никой не се обажда??? А тук, като напиша че имам нещо и вече трети човек се натиска за покупка!!! :wall:
:fire: Ето Ви нещо за размисъл, което преди няколко години доставих в Музея на МВР. Това нещо се разглобява, като му се развива цевта от патронника и се сглобява по обратния ред и е бракониерско чудо -Маузер кал. 7 мм. Хайде давайте подробности!!!От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!
Comment
-
танкиста от Харков написаОтново пускам едно хубаво нещо, за което преди време предложих и цена, но нещо се загуби снимката, поради смяната на техниката."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
танкиста от Харков написа:rock: Ее, И Асан е хора!!! Де нещо да остане и за мен. После знам на едно място, при едни хора, за едни пари(почти без пари), да седят две, три такива нещица и се надявам покрай тях да си комплектовам и аз изделията и да се въоръжа най-сетне. И защо, когато предлагам в стр. Борса и другаде някой неща за продан, никой не се обажда??? А тук, като напиша че имам нещо и вече трети човек се натиска за покупка!!! :wall:
:fire: Ето Ви нещо за размисъл, което преди няколко години доставих в Музея на МВР. Това нещо се разглобява, като му се развива цевта от патронника и се сглобява по обратния ред и е бракониерско чудо -Маузер кал. 7 мм. Хайде давайте подробности!!!
Та относно пушчицата.Гусин Танкист, най-официално докладвам, че това е сръбски Маузер обр.1908 година калибър 7Х57.Ако калибърът беше 7.65мм, то тогава това чудо щеше да бъде Турски Маузер бор.1905.
Браконерът го е направил така да се разглобява за да може по-лесно да се крие под ямурлука .Иначе тази пушка се разглобява по стандартният вариант.
Та сега къде ми е бозата?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
За Мелиса
mellisa написаЕдва сега изчетох всички постинги и стигнах до това. Все още ли е в продажба ? Мястото му е в женски, а не в мъжки ръце според мен
:rock: Не ми стана ясно, но предполагам, че става дума за камичката свързана със семейството на Ботев. Отново я пускам за да не стане грешка. :nworthy:От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!
Comment
-
танкиста от Харков написа:rock: Не ми стана ясно, но предполагам, че става дума за камичката свързана със семейството на Ботев. Отново я пускам за да не стане грешка. :nworthy:"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
танкиста от Харков написа:rock: Ее, И Асан е хора!!! Де нещо да остане и за мен. После знам на едно място, при едни хора, за едни пари(почти без пари), да седят две, три такива нещица и се надявам покрай тях да си комплектовам и аз изделията и да се въоръжа най-сетне. И защо, когато предлагам в стр. Борса и другаде някой неща за продан, никой не се обажда??? А тук, като напиша че имам нещо и вече трети човек се натиска за покупка!!! :wall:
:fire: Ето Ви нещо за размисъл, което преди няколко години доставих в Музея на МВР. Това нещо се разглобява, като му се развива цевта от патронника и се сглобява по обратния ред и е бракониерско чудо -Маузер кал. 7 мм. Хайде давайте подробности!!!
Comment
Comment