Това бяха каталозите от времето когато бях полузарибен и ги гледах по хиляда пъти на ден.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Като малки играли ли сте си с пластмасови воиници?
Collapse
X
-
Za да могат мъжете да сииграят на воля с хубави играчки без някой даим намеква (или дори в прав текст да им го казва) че се вдетеняват, та какво трябва да направи мъжът? Ами много просто да си направи деца, тогава от вдетенен автоматично се превръща в любвеобвилен, съвестен, загрижен родител, и всички са доволни.
Остава да се реши въпросът как да се държат децата по-далече от играчките, да не ги счупят или да не пречат най-малкото.
Comment
-
То от Лего и аз имам пирати и рицари.Абе какво сега ме сещате да ме удря носталгията безсрамници...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Gaden Gogi написаZa да могат мъжете да сииграят на воля с хубави играчки без някой даим намеква (или дори в прав текст да им го казва) че се вдетеняват, та какво трябва да направи мъжът? Ами много просто да си направи деца, тогава от вдетенен автоматично се превръща в любвеобвилен, съвестен, загрижен родител, и всички са доволни.
Остава да се реши въпросът как да се държат децата по-далече от играчките, да не ги счупят или да не пречат най-малкото.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
dadga написаThunderchief имали някво разнообразие от воиници в тоя магазин или са няколко вида.
От наполеоновите има една английска пеша артилерия и един от гвардейските конни полкове(така наречената Household Cavalry). Препоръчвам ти ги и двата ако те интересува тая епоха. Мисля(не съм сигурен) че може да има и един кит Scots Greys на Италери. Greys са кавалерийския компонент от наполеоновите войни на полка Royal Scots Guards.
От втората световна има доста повече фигуркиCan't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Нещо средновековно като за мен?...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment