Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Като малки играли ли сте си с пластмасови воиници?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Лошо!Значи работата не е добре.А от къде мога да си купя воиници като в посоченият по горе сайт?Трябват ми спешно.
    Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
      Лошо!Значи работата не е добре.А от къде мога да си купя воиници като в посоченият по горе сайт?Трябват ми спешно.
      Сайта е само за ревюта. Пак да питам, кажи ми какво ти трябва, за да ти кажа къде да го намериш, след малко ще се уморя да питам.
      Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Ми пластмасови войници де да знам.Утре съм в София и искам да си взема някви войници.
        Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
          Ми пластмасови войници де да знам.Утре съм в София и искам да си взема някви войници.
          Коя епоха? От каква националност?

Comment

Само да не са от ренесанса или от средновековието предпочитам от втората световна и от времето на Наполеон.
            Pro Deo fide et Paria

Comment

Може и от първата световна война.
              Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
                Само да не са от ренесанса или от средновековието предпочитам от втората световна и от времето на Наполеон.
                В такъв случай отиди в магазина в Лозенец, - вискяр планина 8 - слиза се на спирката на трамвая при Кемпински - там избора е най-богат

Comment

Кажи цени.
                  Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
                    Кажи цени.
                    Oколо 10 лева кутийката(средно 50 човека)

Comment

Така и си мислех.Благодаря за информацията помогна ми много!
                      Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
                        Така и си мислех.Благодаря за информацията помогна ми много!
                        Няма защо Похвали се какво имаш като фигурки

Comment

Като проверявах днес видях,че неми е останало почти нищо.
                          Pro Deo fide et Paria

Comment

Imperial написа
                            Аз основно с ЛЕГО си играех и още имам доста запазено.
                            Аз си пазя цялото лего но не съм го докосвал от 6 години някъде г/д. Даже се бях явявал на някакви състезание за "архитектура" на замъци в НДК и бях спечелил някакви смешки - много обичах легото и рядко правех конкретния модел, който съм си купил а предпочитах по-фундаментали работи. Мечтаех си за Средновековната серия - синия магьосник, дракона и духчето. Който е бил наистина зарибен ще се сети за какво говоря.

Харесвах също и пиратските и серията от Далечния Запад с конекрадците обирите на банки револверите абе жив "Мавърик".

Искате ли каталози на ЛЕГО от онова време?

Comment

Аз имам каталога от 97,обаче нещата на лего не ми харесват.
                              Pro Deo fide et Paria

Comment

Аз имам тука в един шкаф сериозно количество войници и техника от ВСВ, а и доста LEGO и всякакви подобно конструктори Колкото до каталозите на LEGO, току що намерих тези от 1999 и 2000

Comment

Working...
                                X