Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Като малки играли ли сте си с пластмасови воиници?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Erich Von Manstein написа
    Мечтаех си за Средновековната серия - синия магьосник, дракона и духчето. Който е бил наистина зарибен ще се сети за какво говоря.
    Ааа е те тва нещо си ми беше мечтата в продължение на сигурно година и нещо, ама накрая бащата ми купи един огрооомен замък(кутията в която дойде беше с големината на кутия от дъно, дори малко повече) заедно с един взвод човечета с лъкове които приличаха на Робин Худ, с едни такива зелени дрешки и шапки... ех красота си беше, замъчето си имаше и тъмница и оръжейна и секви екстрички... Всъщност най-забавното беше че като се прибрах вкъщи бащата беше седнал на пода, около него разпиляни навсякъде чаркове, а той си седи и си сглобява нещо и видимо се кефи :mhehe: :mhehe: :mhehe:
    Ма така и не се уредих и с дракончето де...
    <<..........>>

Comment

Thunderchief в тоя магазин дето ми написа в първата страница на темата дали продават единични бройки?
      Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
        Thunderchief в тоя магазин дето ми написа в първата страница на темата дали продават единични бройки?
        Не.
        Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Боядисани продават ли се щот аз не мага да боядисвам.
          Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
            Боядисани продават ли се щот аз не мага да боядисвам.
            Нема да се пуашиш и аз не мога(виж по-горе снимката). Боядисани не се продават, просто никоя фирма не ги прави боядисани.

Comment

Моделът на Esci-Colonial India British Infantry ми хареса.Едвали го има.
              Pro Deo fide et Paria

Comment

izostanali италерски (бивши на еши) имаше май в Овча купел, ти към колко ще идваш в Шопско? защото аз днеска към 15 имам работа там близо до магазина и може да ти го покажа.

Comment

Чакам един приятел.С него ще тръгнем.Той е много запален по авиомоделизъм и ще похарчи много пари,обаче е много несериозен и може да не дойде,а вече за влак е късно.
                  Pro Deo fide et Paria

Comment

Вероятно сега е момента да се похваля и аз с моя танков парк, състоящ се от десет модела. Без да броим гаубицата, която си купих наскоро. Не знам дали вие сте имали гафове при сглобяването, но аз имах един, дето и като сега си спомня за него, ми става зле. Бях си взел един "Тигър" с мащаб 1:35. Самото сглобяване мина чудесно. Но като почнах да го боядисвам, се оказа, че боята е пълен боклук, тъй като щом стигнах до половината, тя така се беше сгъстила, че бе станала неизползваема Обаче аз продължавам да си го боядисвам, надявайки се, че ще успея да го завърша с наличните средства, докато в един момент просто видях какво съм направил и :aaa: . Сега танка не изглежда толкова добре, колкото останалите модели, а можеше да бъде шедьовър. :cry:
                    Truth will save the world

Comment

ndragostinov написа
                      Вероятно сега е момента да се похваля и аз с моя танков парк, състоящ се от десет модела. Без да броим гаубицата, която си купих наскоро. Не знам дали вие сте имали гафове при сглобяването, но аз имах един, дето и като сега си спомня за него, ми става зле. Бях си взел един "Тигър" с мащаб 1:35. Самото сглобяване мина чудесно. Но като почнах да го боядисвам, се оказа, че боята е пълен боклук, тъй като щом стигнах до половината, тя така се беше сгъстила, че бе станала неизползваема Обаче аз продължавам да си го боядисвам, надявайки се, че ще успея да го завърша с наличните средства, докато в един момент просто видях какво съм направил и :aaa: . Сега танка не изглежда толкова добре, колкото останалите модели, а можеше да бъде шедьовър. :cry:
                      Била е старичка боята. И аз съм се сблъсквал с тоя проблем. Яко разредител му е майката. Иначе гафове съм имал доволно

Comment

Gaden Gogi написа
                        izostanali италерски (бивши на еши) имаше май в Овча купел, ти към колко ще идваш в Шопско? защото аз днеска към 15 имам работа там близо до магазина и може да ти го покажа.
                        Уви и там вече няма. Само Ревел и две-три кутийки звезда

Comment

И аз боядисвам един самолет в момента и моята боя се е сгъстила.Аз ползвам Model Master.
                          Pro Deo fide et Paria

Comment

Zwezda=италери=еши

Comment

dadga написа
                              И аз боядисвам един самолет в момента и моята боя се е сгъстила.Аз ползвам Model Master.
                              Моделмастър отдавна не е внасян(върви "пакет" с Италери) и боичките дето ги има в наличност са поостарели. Пробвай с МРТ. В един руски сайт срещнах рецепта за разтваряне с медицински спирт, но не мога да кажа какво ще стане не съм пробвал

Comment

Thunderchief написа
                                Уви и там вече няма. Само Ревел и две-три кутийки звезда
                                А кво има тогава!!!Егати държавата.

В Плевен има Моdel Master поръчваш си и ти ги докарват.
                                Last edited by Док Холидей; 09-02-2005, 14:14.
                                Pro Deo fide et Paria

Comment

Working...
                                X