Лошо!Значи работата не е добре.А от къде мога да си купя воиници като в посоченият по горе сайт?Трябват ми спешно.
Като малки играли ли сте си с пластмасови воиници?
Collapse
X
-
Сайта е само за ревюта. Пак да питам, кажи ми какво ти трябва, за да ти кажа къде да го намериш, след малко ще се уморя да питам.dadga написаЛошо!Значи работата не е добре.А от къде мога да си купя воиници като в посоченият по горе сайт?Трябват ми спешно.Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
Коя епоха? От каква националност?dadga написаМи пластмасови войници де да знам.Утре съм в София и искам да си взема някви войници.Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
В такъв случай отиди в магазина в Лозенец, - вискяр планина 8 - слиза се на спирката на трамвая при Кемпински - там избора е най-богатdadga написаСамо да не са от ренесанса или от средновековието предпочитам от втората световна и от времето на Наполеон.Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
Comment
-
Няма защоdadga написаТака и си мислех.Благодаря за информацията помогна ми много!
Похвали се какво имаш като фигурки
Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
Аз си пазя цялото лего но не съм го докосвал от 6 години някъде г/д. Даже се бях явявал на някакви състезание за "архитектура" на замъци в НДК и бях спечелил някакви смешки - много обичах легото и рядко правех конкретния модел, който съм си купил а предпочитах по-фундаментали работи. Мечтаех си за Средновековната серия - синия магьосник, дракона и духчето. Който е бил наистина зарибен ще се сети за какво говоря.Imperial написаАз основно с ЛЕГО си играех и още имам доста запазено.
Харесвах също и пиратските и серията от Далечния Запад с конекрадците обирите на банки револверите абе жив "Мавърик".
Искате ли каталози на ЛЕГО от онова време?Comment
Колкото до каталозите на LEGO, току що намерих тези от 1999 и 2000
Comment