Originally posted by "Сержант Уханов"
подписвам се под тези златни думи!
anti написа
) вид на Земята от армия мутирали сръндаци :evil: :evil: :evil: а за БЛРС, нека си фалират, още по-добре и без това имам чувството, че 90 процента от хората стават ловци, за да могат да се сдобият с разрешително за оръжие :x
,в нея има сърни , катерици и квото там има...В тая гора левец не влиза щото на еколозите им е жал за животнитееее,и ко става в тая гора?ПРЕНАСЕЛВА СЕ И НА СИЧКИ ПОПУЛАЦИИ ИМ СЕ ЕБАВА МАИКАТА щОТО СЕ ИЗРАЦДАТ ТАКА ДА СЕ КАЖЕ.И тука идват теа зверове ловците и като почнат една стрелба-МАМАТА СИ ДЖАСА.Защото при днешната урбанизация не може да разчитаме само на естествения отбор.Какво би обяснил на теа бедни и необразовани/а не като тебе еколози номер 1/селяни дето са копали като луди царевицата и дивите свине за една вечер са и ебали мамата защото са прекалено много?И тва не си го змислям а го виждам редовно в околноста на Етрополе кадето имаме къща.
А ако ще си говорим научно, в месото се съдържат незаменими хранителни съставки и витамини, а месото, както знаем, не расте по дърветата.
оправдания, просто оправдания....не разбрах на мен ли ми куца теория, на Дарвин или на кого? какво не схващам от учението на Дарвин? признавам, че съм по-наясно със социалния дарвинизъм, отколкото с чистия дарвинизъм :roll: но ако можеш изясни с две думи какво не съм разбрал...
и в четвъртък, ако всичко е наред ще ти се обадя...ако някой иска да рита с нас, да си каже.
Comment