Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аре да ритаме бе шкембета

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ха така, пак Махадева е обхванат от необясним приток на енергийни импулси и на желание да говори за себе си в трето лице
    така, не ви ли се поприисква някакси да му спретнем едно мачле...примерно на сгуриите на Армията???
    може и баскетче да направим, но никога не съм бил добър на тази щуротия, обаче винаги съм бил дребен и вреден :twisted:
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Искрено ти завиждам за свободното време
    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Еми, айде, Махадева. Кога? Къде?
      "Спортна София" е май най-доброто място, но за тази цел трее някой да си мръдне гъза до там и да го запази)) за уречения ден и час...
      Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

...но това няма да съм аз.

по принцип съм навитак.

ФУТБОЛА РУЛЗ! 8)
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Къде е това "Спортна София"? някъде из Борисовата градина? да не е там където рита онази гад Софиянски (собственоръчно ме е гонил няколко пъти от там преди да стане платено, тъй че този пич няма да види моя глас на изборите ) предполагам, че събота или неделя ви е най-удобно...иначе аз след 30-и мога по всяко време. е, почти де, все пак ходя и на работа...
          аре сега Рамблър, време винаги може да се намери. ама за фиричка време имаш, а :twisted:
          ако не се съберем достатъчно хора, ще трябва да викаме други...в момента за съжаление се сещам само за 3-ма допълнителни...казвайте...примерно другата неделя в да кажем 16:30...

Comment

е, след сесията не може ли, а? че чак такава наглост - по време на сесия... :twisted: :lol:
            Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

добре, може и след сесията, въпреки че като гледам май няма да се осъществи идеята за ритане между форумците...няма нещо голям наплив, ама после само някой да се е оплакал от хемороиди :roll:

Comment

Трябва да го направим през седмицата. Аз съм навит, само да се съберете 6-7 души, а пък аз ще си доведа едно отборче и ще направим мачлето, а пък после вече може да се отдадем на по-любими занимания ...
                Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

По - добре баскетбол, ако искате елате на НСА, аз съм там почти всеки ден след 6.
                  What's one less person on the face of the earth anyway? - Ted Bundy

Comment

хм, на баскетче съм навит, ама НСА много далеч....аз съм от Джими Хитър
                    може и през седмицата...6-7 души...ами добре, тогава и аз ще потърся един отбор, Тоширо ...ако някой иска да се включва към отбора да си казва...
                    ще се доразберем...сигурни ли са твоите 6-7 души?

Comment

Ха, ние и без вас може мачле да спретнем, ама нали идеята беше да е ФОРУМНО...
                      Аз винаги ще намеря ентусиасти, така че, Махадева, приятелю, няма място за притеснения от твоя страна

Comment

Originally posted by "Toshiro"

Ха, ние и без вас може мачле да спретнем, ама нали идеята беше да е ФОРУМНО...
                        Аз винаги ще намеря ентусиасти, така че, Махадева, приятелю, няма място за притеснения от твоя страна
                        добре, мон ами 8) ще го преслушаме това твоето отборче...аре бе форумждии, аре да ги сритаме :twisted: ако никой не се навие от форума, ще трябва да се оправям със средствата, които имам, само не знам дали ще успея да събера чак 7 души, ще пробвам обаче :tup:

Comment

Аз се отзовавам на повика на Махадева ( ако вече не с сте направили мача щото ме нямаше 1 месец по форумите ??) . Но за съжаление , няма да мога да играе преди Септември , не съм в Сф.
                          Аз също имам питане - Момчета навити ли сте да ходим на мач на националите ( Уханов , тука тебе не те питам , ти си руснак , няма национално българско чувство в теб ( последният път Авис=Крильов бе за Белгия и....Ависяне ако те намеря.......както и да е направихме супер мач ) , та така Уханов ) . Сега сериозно-предлагам да сберем една яка агитка за 6 септември , срещу Естония и да ходим да викаме. Аз имам агитка от 10-тина човека, тука се подвизават J-5, Ники( моят военнен министър за Втората Форумна Игра ) , а също и понякога колегата Маршал - Фелд-а Калчев . Класирането ми е заложено на карта и всеки българин трябва да даде приноса си за Родината -докажете че сте българи , че я обичате тая страна ,мама му стара , и елате да викаме за нашите момчета в тежкият мач с Естония ! :tup: :tup:
                          "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

ideqa e dobra, a i sum na polowina bulgarin no puk skoro zaminawam...

Mar6ale, 6to ne idwate wie sus J-5 na sre6tite na foruma we?! tiq 9.50 lv wi 4akat :roll:

Comment

Аре да ходиме на риба,викам аз,стига да има рибари в тоа така убав форум :twisted:
                              Състраданието е слабост...

Comment

Working...
                              X