Originally posted by "фон Цеков"
Аре да ходиме на риба,викам аз,стига да има рибари в тоа така убав форум :twisted:
Аре да ходиме на риба,викам аз,стига да има рибари в тоа така убав форум :twisted:
.
. Колко легенди се носят за мене ама айде. Сега ако тука има големи рибари , бих искал да ги питам-Знаете ли как се показва колко голяма риба си хванал , ако ръцете ти са вързани ?. Ако сте истински рибари трябва да знаете отговора на този въпрос .
хехе, ама може и да стане сапуна..хмм...."Сапун "Есто"-защото всичко трябва да е естествено!"
) , взимайте знамената и със Химна и "Българи Юнаци" , на уста , към стадиона . Уханов , идвай и ти !!!!
Поканата е сериозна . 
аз за спорт ви говорех, динамика, екшън...такива мити работи, какъв е този риболов, сега сигурно ще се окаже, че има и ловджии тук :evil: няма ли магазини за вас, ами и трябва да ловите горките животинки. не се ебавам, наистина не разбирам. какво пренасочвате си агресията, задоволявате си атавистичните инстинкти ли що ли???
Знам че с този коментар ще получа много упреци , но съм готов да се избравя ако трябва срещу "Green Peace" !
напротив, по твоята теория за наследствеността животните, които вие не убиете ще се приспособяват, ще имат наследство, което ще наследи тези родови белези, които са му послужили най-добре за приспособяването и така вие правите естествен отбор, от който накрая ще се пръкнат много лоши животинки и ще изтребят човечеството...мдам :twisted:
Comment