Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аре да ритаме бе шкембета

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "фон Цеков"

Аре да ходиме на риба,викам аз,стига да има рибари в тоа така убав форум :twisted:
    Ами аз ведниж ходих за риба, но за сметка на това нищо не хванах. Дадоха ми една въдица и ми казаха да чакам да се хване нещо. Аз по принцип чакането го владея ама... така че броя ли се за рибар? :roll:
    <<..........>>

Comment

Уханов , на последните срещи ма нямаше 1-во,щото от 1 месец не съм влизал на форума , и 2-ро , защото не съм в момента в София, пък и тия пари са на Й-5(J-5) :&amp;gt; .
      За риба съм навит, ай да одим да ви покаша кой е най-големият рибар , С моя Mitchel що риба съм ханал ехехех. Тука на Изток ( аз съм от Добрич и сега съм си у назе ) ми викат Морският или Сома ( щото много дебна и винаги хващам много риба с търпение ) . Колко легенди се носят за мене ама айде. Сега ако тука има големи рибари , бих искал да ги питам-Знаете ли как се показва колко голяма риба си хванал , ако ръцете ти са вързани ?. Ако сте истински рибари трябва да знаете отговора на този въпрос .
      Обаче дайте сериозно на мача да ходим ? Айде пробуде заспали си национализъм ( ама не краен , няма там да ги правим на сапун Естонците хехе, ама може и да стане сапуна..хмм...."Сапун "Есто"-защото всичко трябва да е естествено!" ) , взимайте знамената и със Химна и "Българи Юнаци" , на уста , към стадиона . Уханов , идвай и ти !!!!
      "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

Ама къде точно ги фащаш тез големи риби, бре маршале; в Добруджа за последен път е валяло по време на Потопа :lol:
        Si vis pacem - para bellum!

Comment

Good Point !
          Но имам готов отговор - На север до Румънската Граница се намират два всеизвестни водни басеина - Дуранкулак и Абрит ! Морето е на половин час път ! Така че кеф ти речен , кеф ти морски Риболов в Добруджа !
          Които не вярва на думите ми да се чувства поканен в нас ( място много има ) за един Риболовен Weekend , целящ да обиколи водните басеини ( годни за риболов) в Северо-Източна България Поканата е сериозна .
          А, и още чакам отговор на въпроса си ???
          "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

аз знам
            и не само защото имам опит в риболова :lol: ако са ти завърани ръчичките, разперваш длани и казваш:
            "Абе колко голяма не мога да ви кажа, ама окото и беше хе такова"и показваш с длани. (описателно е по-трудно)
            Roma.Lacuta.Causa.Finita

"Пастирът трябва да се грижи за стадото си...
            ...и понякога да гони вълците"

Comment

Браво !!!!! Това е отговорът ! Значи има рибари на тоз форум !!!!!

Comment

Абе, морди аз за спорт ви говорех, динамика, екшън...такива мити работи, какъв е този риболов, сега сигурно ще се окаже, че има и ловджии тук :evil: няма ли магазини за вас, ами и трябва да ловите горките животинки. не се ебавам, наистина не разбирам. какво пренасочвате си агресията, задоволявате си атавистичните инстинкти ли що ли???
                Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

има ловджии ама са тайни
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Махадева ще си позволя един коментар - Биологично е доказано че всяко следващо поколение при животните придобива със наследствената информация , придобита през живота на родителите си , така че трябва да ги избиваме методично защото ще населят света ( определени видове ) и ще стане опасно за нас хората - просто ще стават по-умни и по-умни ! Знам че с този коментар ще получа много упреци , но съм готов да се избравя ако трябва срещу "Green Peace" !
                    Бел.ред. Абе малко групав коментар ,но е истина - Пример Насекомите - всяко следващо поколение се ражда с опита на родителите си в съзнанието си ....като казах насекоми .....Помнете Кашиците от "Звездни Рейнджъри "

Comment

Уфф,тва сам го слушал 1000000 пъти,но Махадева,без да искам да те обиждам ако нямаш и бегла идея за какво иде реч-заеби.Защо реши че лова и риболова са занимания за садисти??? :twisted: :twisted:
                      Състраданието е слабост...

Comment

аааа, абе който не се е ровил в земята за червеи и не е киснал по три часа на брега без да му клъвне, не знае истинската тръпка на риболова!
                        "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
                        Wette

Comment

Originally posted by "фон Цеков"

Защо реши че лова и риболова са занимания за садисти??? :twisted: :twisted:
                          защото си е точно така...каквито и причини да ми изтъкнете, нещата според мен се свеждат до това, че убивате животни и на всичкото отгоре ви е приятно да го правите, напълно безсмислено при това, защото не го правите, защото не можете да си намерите храна по друг начин...правите го за удоволствие, а това според мен е извратено
                          дали знам за какво става въпрос? ходих веднъж за риба или по-скоро присъствах на лов на риба, като моята функция се изразяваше в ловене на скакалци и носене на помърдващата риба от въдицата до точка А. сега като си спомня за това и ме втриса... :evil:
                          чувал съм от много хора, че риболовът ги успокоявал. е, добре, но според мен е много по-гот да се успокояваш с бира в ръка в някоя кръчмичка, или на плажа, или с някоя жена, или дори пред РС-то...другото не е хуманно for Christ' sake
                          Маршал Симеонов, забавна теорийка, но ако Дарвин те чуе сигурно ще се обърне в гроба напротив, по твоята теория за наследствеността животните, които вие не убиете ще се приспособяват, ще имат наследство, което ще наследи тези родови белези, които са му послужили най-добре за приспособяването и така вие правите естествен отбор, от който накрая ще се пръкнат много лоши животинки и ще изтребят човечеството...мдам :twisted:
                          а това "Звездни рейнджъри". кажете ми, че книгата е по-стойностна, защото филмът беше безобразен...толкова ли не се намериха танкове да им пратят на тези гадинки, а трябваше да ги трепят кашици. много глупава идея, според мен...
                          Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                          каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                          каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                          каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Ааа, филмът е много далеч от книгата. Прочети я - струва си.

Comment

Originally posted by "anti"

аааа, абе който не се е ровил в земята за червеи и не е киснал по три часа на брега без да му клъвне, не знае истинската тръпка на риболова!
                              подписвам се под тези златни думи!
                              Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Махадева, много стойностен хуманен светоглед, обаче ние хората сме си мръсници и ни трябва и малко кеф да си правим, па макар и за сметка на другите
                                XV mile the sea brode is
                                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                                X