Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аре да ритаме бе шкембета

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "Сержант Уханов"

anti написа
    аааа, абе който не се е ровил в земята за червеи и не е киснал по три часа на брега без да му клъвне, не знае истинската тръпка на риболова!
    подписвам се под тези златни думи!
    Присъединявам се :tup: Със следното допълнение: ровил съм не толкова земя, колкото купчини оборска тор (евфемизъм за кравешки лайна :lol: ) и съм киснал по шест часа без нещо във водата да се "обади"
    Si vis pacem - para bellum!

Comment

лол, Хауптман, не си имал късмет... Извод:
      хора, ходете по язовири :lol:
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Абе не знам за вас...но си има тръпката .
        Стоиш на брега , мълчиш , гледаш леко движещата се вода . По едно време усещаш че нещо дърпа въдицата ти , леко подскачаш , напрягаш сетивата си до максимум . Обираш кордата от водата - готов всеки миг да засечеш жертвата . Ето тя отново дърпа въдицата - сега е и твоят миг - с някакво сатанистко удоволствие търпаш въдицата , завличаш кордата към брега и започваш да навивиш макарата- навиваш трескаво , кръвта нахлува в главата ти....вече не мислиш за нищо освен за жертвата си ...след малко-плисък - и тя започва да излиза от водата - първото , което си мислиш - красива е , как се метя за живота си , бори се с последни сили за най-ценното си притежание . А от другата страна си ти ...превъзбуден , навиваш макарата като обезумял !!! И само след миг всичко свършва....рибата лежи на брега до теб . Ти наместваш стръвта-напрежението и възбудата са те напуснали - замяташ отново и чакаш....отново чакаш !
        Даммм....имам някакво стахотно изживяване в риболова !
        Относно червейте...Без коментар !
        "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

Махадева далече си от истината братле.Значи лова е удоволствие.Но и необходимост,разбираи го както искаш.В днешно време популациите на животните у нас се нуждаят от корекция по численост,тъй като на естествения отбор в момента не може да се разчита.Защото ако слушаме такива псевдоеколози и животни няма да останат и БЛРС няма как да си сабора 30-те лева всяка година.Като говориш за Дарвин-отвори си учебника по биология...
          Ама аз сам рибар кво се отплесвам по тоя лов :twisted: :twisted: .Ако ше се почувстваш по добре-рибите имат слабо развито усещане за болка...

П.С.Пожелите ми наслука събота и неделя момчета,защото наистина отивам на риба... :twisted:
          Състраданието е слабост...

Comment

Като се върнеш да ни разкажеш ква си я свършил
            Si vis pacem - para bellum!

Comment

И каквото разкаже директно го прехвърляме в раздел "Легенди" .

Comment

:lol: :lol:
                Хаха, и там ще си е лична темичка на Цеката
                Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Originally posted by "фон Цеков"

Махадева далече си от истината братле.Значи лова е удоволствие.Но и необходимост,разбираи го както искаш.В днешно време популациите на животните у нас се нуждаят от корекция по численост,тъй като на естествения отбор в момента не може да се разчита.Защото ако слушаме такива псевдоеколози и животни няма да останат и БЛРС няма как да си сабора 30-те лева всяка година.Като говориш за Дарвин-отвори си учебника по биология...
                  да, добре, че са такива като теб, че иначе отдавна да сме изместени като доминиращ (като изключим белите мишки и делфините ) вид на Земята от армия мутирали сръндаци :evil: :evil: :evil: а за БЛРС, нека си фалират, още по-добре и без това имам чувството, че 90 процента от хората стават ловци, за да могат да се сдобият с разрешително за оръжие :x
                  и специално за риболова. нима рибите нямат естествени хищници, та трябва вие да ги изтребвате? а хората, които отиват на някой развъдник да мятат въдица и да вадят риба, тях пък тотално не ги разбирам, егати удоволствието...Дарвин съм чел съм достатъчно :o
                  Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                  каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                  каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                  каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Напълно подкрепям Махадева. Направо се отплеснахте от темата за футбола. Решихте да ни удостоите със своите садистични наклонности към фауната. Мнооооого тъпо.
                    Вместо да киснеш до водата с бира в ръка и да чакаш някое нещастно рибе да клъвне, можеш да използвате свободното си време дейности, с по-висок коефициент на полезност...
                    Колкото до лирическото отклонение, което се забелязва в поста на Маршала, какво да ти кажа, приятелю??? Явно не си пробвал много от радостите в живота, след като описваш с такова благоговение нещо толкова тривиално. Но все пак, всеки сам си избира...
                    Махадева, нищо не правим по въпроса с футбола...
                    Разочарован съм, момче :lol: :lol:
                    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Аре бе, Симеонов само се опитва бледо да подражава на литературни величия като Хемингуей, така че не му се карай много
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Не бе , Грей, оставяй...той Тоширо може по-добре от мене да го напише ! Той е Природен Феномен , Чудо-аз съм едно просто момче , което се опитва да опише какво чувства , но със свой думи !
                        "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

Махадева ако явно наистина си чел много Дарвин/особено ранните му творби-чудооооо,ма дето нещо не му се връзва теорията на момчето../и за тва ли си сложи лемур за аватар?Споко пицх не се нервирай не искам да те засегна...
                          Са колкото до лова-палиш се лесно ама си наистина много далече от истината.Никога не сам се притеснявал от мутирали елени-лопатари,а от "еколози" с големи усти/не визирам тебе пак казвам не се пали излишно/.
                          Да си чувал нещо от рода на подборен отстрел?Защото какво ще стане ако тая популаця не се регулира по някакав начин?Давам ти за пример една гора-гората Х ,в нея има сърни , катерици и квото там има...В тая гора левец не влиза щото на еколозите им е жал за животнитееее,и ко става в тая гора?ПРЕНАСЕЛВА СЕ И НА СИЧКИ ПОПУЛАЦИИ ИМ СЕ ЕБАВА МАИКАТА щОТО СЕ ИЗРАЦДАТ ТАКА ДА СЕ КАЖЕ.И тука идват теа зверове ловците и като почнат една стрелба-МАМАТА СИ ДЖАСА.Защото при днешната урбанизация не може да разчитаме само на естествения отбор.Какво би обяснил на теа бедни и необразовани/а не като тебе еколози номер 1/селяни дето са копали като луди царевицата и дивите свине за една вечер са и ебали мамата защото са прекалено много?И тва не си го змислям а го виждам редовно в околноста на Етрополе кадето имаме къща.

Ако имаш нещо да допълниш-цял съм твои/обрано казано де :twisted: /
                          Състраданието е слабост...

Comment

смърт за дивите свине! А ако ще си говорим научно, в месото се съдържат незаменими хранителни съставки и витамини, а месото, както знаем, не расте по дърветата.
                            "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
                            Wette

Comment

Анти, кои са тези незаменими хранителни съставки и като са толкова незаменими как успяват да преживяват някакси вегетарианците...аз тук искам да си призная едно мое гряхче...опитах да стана вегетарианец и сумарно бях такъв около 1 година и половина. само че през тази 1,5 година всичко гадно, което ми се случваше, всяко бацилче, което си отглеждах в организъмчето, го приписвах на неяденето и на липсата на месо...а освен това цялото семейство и приятели провеждаха една такава анти-грийн кампания и в крайна сметка си намерих хиляди причини, за да започна пак да ям месо :x :x :x огромна част от тях обаче бяха измислени и бяха просто оправдание, оправдание, че ям месо, защото ми харесва...вашият случай с лова е абсолютно същия оправдания, просто оправдания....не разбрах на мен ли ми куца теория, на Дарвин или на кого? какво не схващам от учението на Дарвин? признавам, че съм по-наясно със социалния дарвинизъм, отколкото с чистия дарвинизъм :roll: но ако можеш изясни с две думи какво не съм разбрал...

Но Тоширо е прав много (ама адски много) се отплеснахме от темата...Ако някой иска да рита да си казва...аз ще пробвам да си събера маймуните и в четвъртък, ако всичко е наред ще ти се обадя...ако някой иска да рита с нас, да си каже.
                              Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                              каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                              каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                              каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Не, не в четвъртък, освен ако не е съюутринта или на обяд. Просто вторник и четвъртък са по график дни за бридж.
                                Но виж във петък към 18:30 - 19:00 мисля, че ще бъде идеално, а след това да забириме :lol: :lol:
                                Айде помисли си и се обади, Махадева :tup:

Comment

Working...
                                X