If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аааа, абе който не се е ровил в земята за червеи и не е киснал по три часа на брега без да му клъвне, не знае истинската тръпка на риболова!
подписвам се под тези златни думи!
Присъединявам се :tup: Със следното допълнение: ровил съм не толкова земя, колкото купчини оборска тор (евфемизъм за кравешки лайна :lol: ) и съм киснал по шест часа без нещо във водата да се "обади"
Абе не знам за вас...но си има тръпката .
Стоиш на брега , мълчиш , гледаш леко движещата се вода . По едно време усещаш че нещо дърпа въдицата ти , леко подскачаш , напрягаш сетивата си до максимум . Обираш кордата от водата - готов всеки миг да засечеш жертвата . Ето тя отново дърпа въдицата - сега е и твоят миг - с някакво сатанистко удоволствие търпаш въдицата , завличаш кордата към брега и започваш да навивиш макарата- навиваш трескаво , кръвта нахлува в главата ти....вече не мислиш за нищо освен за жертвата си ...след малко-плисък - и тя започва да излиза от водата - първото , което си мислиш - красива е , как се метя за живота си , бори се с последни сили за най-ценното си притежание . А от другата страна си ти ...превъзбуден , навиваш макарата като обезумял !!! И само след миг всичко свършва....рибата лежи на брега до теб . Ти наместваш стръвта-напрежението и възбудата са те напуснали - замяташ отново и чакаш....отново чакаш !
Даммм....имам някакво стахотно изживяване в риболова !
Относно червейте...Без коментар !
"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Махадева далече си от истината братле.Значи лова е удоволствие.Но и необходимост,разбираи го както искаш.В днешно време популациите на животните у нас се нуждаят от корекция по численост,тъй като на естествения отбор в момента не може да се разчита.Защото ако слушаме такива псевдоеколози и животни няма да останат и БЛРС няма как да си сабора 30-те лева всяка година.Като говориш за Дарвин-отвори си учебника по биология...
Ама аз сам рибар кво се отплесвам по тоя лов :twisted: :twisted: .Ако ше се почувстваш по добре-рибите имат слабо развито усещане за болка...
П.С.Пожелите ми наслука събота и неделя момчета,защото наистина отивам на риба... :twisted:
:lol: :lol:
Хаха, и там ще си е лична темичка на Цеката
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Махадева далече си от истината братле.Значи лова е удоволствие.Но и необходимост,разбираи го както искаш.В днешно време популациите на животните у нас се нуждаят от корекция по численост,тъй като на естествения отбор в момента не може да се разчита.Защото ако слушаме такива псевдоеколози и животни няма да останат и БЛРС няма как да си сабора 30-те лева всяка година.Като говориш за Дарвин-отвори си учебника по биология...
да, добре, че са такива като теб, че иначе отдавна да сме изместени като доминиращ (като изключим белите мишки и делфините ) вид на Земята от армия мутирали сръндаци :evil: :evil: :evil: а за БЛРС, нека си фалират, още по-добре и без това имам чувството, че 90 процента от хората стават ловци, за да могат да се сдобият с разрешително за оръжие :x
и специално за риболова. нима рибите нямат естествени хищници, та трябва вие да ги изтребвате? а хората, които отиват на някой развъдник да мятат въдица и да вадят риба, тях пък тотално не ги разбирам, егати удоволствието...Дарвин съм чел съм достатъчно :o
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Напълно подкрепям Махадева. Направо се отплеснахте от темата за футбола. Решихте да ни удостоите със своите садистични наклонности към фауната. Мнооооого тъпо.
Вместо да киснеш до водата с бира в ръка и да чакаш някое нещастно рибе да клъвне, можеш да използвате свободното си време дейности, с по-висок коефициент на полезност...
Колкото до лирическото отклонение, което се забелязва в поста на Маршала, какво да ти кажа, приятелю??? Явно не си пробвал много от радостите в живота, след като описваш с такова благоговение нещо толкова тривиално. Но все пак, всеки сам си избира...
Махадева, нищо не правим по въпроса с футбола...
Разочарован съм, момче :lol: :lol:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Не бе , Грей, оставяй...той Тоширо може по-добре от мене да го напише ! Той е Природен Феномен , Чудо-аз съм едно просто момче , което се опитва да опише какво чувства , но със свой думи !
"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Махадева ако явно наистина си чел много Дарвин/особено ранните му творби-чудооооо,ма дето нещо не му се връзва теорията на момчето../и за тва ли си сложи лемур за аватар?Споко пицх не се нервирай не искам да те засегна...
Са колкото до лова-палиш се лесно ама си наистина много далече от истината.Никога не сам се притеснявал от мутирали елени-лопатари,а от "еколози" с големи усти/не визирам тебе пак казвам не се пали излишно/.
Да си чувал нещо от рода на подборен отстрел?Защото какво ще стане ако тая популаця не се регулира по някакав начин?Давам ти за пример една гора-гората Х ,в нея има сърни , катерици и квото там има...В тая гора левец не влиза щото на еколозите им е жал за животнитееее,и ко става в тая гора?ПРЕНАСЕЛВА СЕ И НА СИЧКИ ПОПУЛАЦИИ ИМ СЕ ЕБАВА МАИКАТА щОТО СЕ ИЗРАЦДАТ ТАКА ДА СЕ КАЖЕ.И тука идват теа зверове ловците и като почнат една стрелба-МАМАТА СИ ДЖАСА.Защото при днешната урбанизация не може да разчитаме само на естествения отбор.Какво би обяснил на теа бедни и необразовани/а не като тебе еколози номер 1/селяни дето са копали като луди царевицата и дивите свине за една вечер са и ебали мамата защото са прекалено много?И тва не си го змислям а го виждам редовно в околноста на Етрополе кадето имаме къща.
Ако имаш нещо да допълниш-цял съм твои/обрано казано де :twisted: /
смърт за дивите свине! А ако ще си говорим научно, в месото се съдържат незаменими хранителни съставки и витамини, а месото, както знаем, не расте по дърветата.
"Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Анти, кои са тези незаменими хранителни съставки и като са толкова незаменими как успяват да преживяват някакси вегетарианците...аз тук искам да си призная едно мое гряхче...опитах да стана вегетарианец и сумарно бях такъв около 1 година и половина. само че през тази 1,5 година всичко гадно, което ми се случваше, всяко бацилче, което си отглеждах в организъмчето, го приписвах на неяденето и на липсата на месо...а освен това цялото семейство и приятели провеждаха една такава анти-грийн кампания и в крайна сметка си намерих хиляди причини, за да започна пак да ям месо :x :x :x огромна част от тях обаче бяха измислени и бяха просто оправдание, оправдание, че ям месо, защото ми харесва...вашият случай с лова е абсолютно същия оправдания, просто оправдания....не разбрах на мен ли ми куца теория, на Дарвин или на кого? какво не схващам от учението на Дарвин? признавам, че съм по-наясно със социалния дарвинизъм, отколкото с чистия дарвинизъм :roll: но ако можеш изясни с две думи какво не съм разбрал...
Но Тоширо е прав много (ама адски много) се отплеснахме от темата...Ако някой иска да рита да си казва...аз ще пробвам да си събера маймуните и в четвъртък, ако всичко е наред ще ти се обадя...ако някой иска да рита с нас, да си каже.
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Не, не в четвъртък, освен ако не е съюутринта или на обяд. Просто вторник и четвъртък са по график дни за бридж.
Но виж във петък към 18:30 - 19:00 мисля, че ще бъде идеално, а след това да забириме :lol: :lol:
Айде помисли си и се обади, Махадева :tup:
Comment