Надали! :lol:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любима песен /не военна :))) /
Collapse
X
-
хм, ненормалници, те Астрал дойдоха, а те за Whitesnake i Rolling stones ми говорят...че те имат ли изобщо нещо ново тези групи, не ви ли писва някакси не се заяждам изобщо, просто питам, не ви ли омръзва да слушате все едни и същи песни?Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Ти луд ли си??? Махадева, приятелю, а на теб не ти ли писнаха тия глупави израелци, които за колко са там 6-7 години не можаха да направят нищо по-различно и така и не достигнаха нивото на едни от първите неща на свое сънародници... Никога не съм ги обичал, прекалено комерсиални, правят музика за редовия наркоман, който ходи на партита и за разни недорасляци, които се правят на и се чувстват много специални и различни, като слушат подобна музика.
А за Стоунс, какво има изобщо да си говорим??? Те просто са изроди!!!Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Originally posted by "Mahadeva"
, просто питам, не ви ли омръзва да слушате все едни и същи песни?
А на теб омръзва ли ти да пиеш КАменица?
/ Ех, що не види някой от завода това, та да ме вземат за рекламно лице, т.е. - корем/"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
Ако рока означава едни и същи песни то какво е техното (като казвам техно имам предвид всичките му там стилчета!)! Май за тва говорехте. Иначе Хеви Метал Рулзззззззз!
Всъщност някой от тук да е чувал, че Пантера ще идват? За Антракс и Уайтснейк ясно, ама нещо се говорело за Пентера!Канцлер на хазната
Comment
-
Originally posted by "rambler"
Mahadeva написа, просто питам, не ви ли омръзва да слушате все едни и същи песни?
А на теб омръзва ли ти да пиеш КАменица?
/ Ех, що не види някой от завода това, та да ме вземат за рекламно лице, т.е. - корем/
Каменицата е отвратителна бира, дори знам как я правят. Купуват Загорка и я разреждат с вода. Каде са медалите на етикета питам аз. А уж много стара бира , но все некачествена
Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!
Comment
-
Новата "Екстра" се пие порядъчно, а за Загорката просто няма какво да говорим. Тя не може да се сравнява дори с добрата стара АрианкаНека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Загорка не понасям - толоква е кисела че трябва веднага да изям кило картофки . А каменицата е най-добрата измежду общо взето недобрите български бири. Като отидете в Чехия или Русия - ей там ще видите истинските бири. "Балтика", "Петр Первый", "Кронштадт", "Лазурь"... Господи... :cry:Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
Comment