If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво за Булат Окуджава - песента е много добра, макар той всъщност да има множество други, които за мен са по-добри. Въобще, като поет и изпълнител той е изключителен.
За българската музика по-добре като за умрелите - да не казвам нищо.
Абе за вас незнам, ама аз много уважавам една българаска група - Хиподил И аз преди да им чуя песничките мислех че са като останалите простотии(БГ рап ъ,ъ ) ама то си се оказа доста забавна работа и сега като няма какво друго си ги слушам тях и си ми става едно весело... 8)
Е, Контрол и Хиподил не са хич лоши, само Хиподил малко прекалено много простеят на моменти
ФСБ също ги уважавам, Щурците ги уважавах едно време, преди да се намесят в политиката. Старите им песни са си хубави обаче.
Останалата естрада и други подобни обаче с едно-две изключения, за които не се сещам в момента не струват.
А и - както изследванията сочат - над 70% от българите така или иначе са паднали дотам, че да се радват на чалгата. Така че - за българската музика по-добре да не се говори - няма смисъл.
е да но казват тука любима песен (при това не военна) иначе като се почне от десетия десантен батальон, мине се през "песен за пехотата"," стара войнишка песен" се стигне до "не бродяги, не пропойцы","хартиения войник" (воланд това се сещам на момента, но има и други) само че трябва да имаш нагласа да го слушаш, не е за всеки неговата музика
а относно БГ-музиката май това е единствената песен която ми харесва всичко друго просто го слушам и в зависимост от момента може да ми харесва а може и да ме дразни, от друга страна след няколко водки вече почти не ми пука какво слушам
Woland Хиподил простеят доста - освен "Скакауец" се сещам само за още една песен в която няма сериозни "неприлични" приказки - няколкосекундната "Бабата" ... Иначе те доста бяха загубили скандалността си и добре че беше оня перничанин дето се изцепи та най-накрая цяла България разбра как в Перник казват хуебче а не хлебче или скакауец вместото скакалец...
Абе като си говориме за любима песен и се зачудих при вас има ли го момента в който някоя песничка толкова ви харесва че си я слушате само нея и не ви омръзва? Щото преди два дена си свалих всичко на Nightwish и след като го попреслушах си оставих в плейлистата само Wishmaster и немога да спра да и се кефя 8) А преди една седмица бях зациклил по същия начин на Haleluja на Ramstein, нея незнам колко дена съм я слушал ама текста го знам наизуст целия... :roll:
P.S. Е че Хиподил простеят, то си е ясно ама не дразни както при другите "скандални" групи, а си е едно такова забавно по детски... Между другото последния път концерта им беше наистина добър, честно казано кефих се повече от колкото на концертите на Slayer и на Soulfly... 8)
Песента не ми се вярва да я намериш - преди известно време я търсих, но безуспешно (ако имаш предвид, на mp3, разбира се - инак я има на плоча). Филмът го имам вкъщи на видеокасета с горе-долу приемливо качество. Но това едва ли щети свърши работа чак там .
Comment