Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Любима песен /не военна :))) /

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Erich Von Manstein написа
    Mairlyn Manson...

tainted Love ))))))))
    Блях!!!!!!
    само оригинала...
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Знам само че туй на Менсън е кавър. А на ког е оригинала?

Comment

Ами съвсем оригинала е на Глориа Джоунс от 60те някъде. После Soft Cell правят най-известната версия на парчето мисля 80 и някоя.
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

А от българските кои харесвате? За мен АХАТ :drums: малко от Тангра и още по-малко от Щурците - тоз Кирил Маричков ме дразни

Comment

Исихия

но принципно не слушам бг музика, няма нищо което да ме грабва
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

От Българските може би Контрол, Милена

Comment

айде малко и съвсем друг стил, мноооого далеч от вашите тежести
                нещо по за ...

Ваше Благородие - Булат Окуджава
                Седем Дни - Михайл Белчев

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Браво за Булат Окуджава - песента е много добра, макар той всъщност да има множество други, които за мен са по-добри. Въобще, като поет и изпълнител той е изключителен.

За българската музика по-добре като за умрелите - да не казвам нищо.
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Абе за вас незнам, ама аз много уважавам една българаска група - Хиподил И аз преди да им чуя песничките мислех че са като останалите простотии(БГ рап ъ,ъ ) ама то си се оказа доста забавна работа и сега като няма какво друго си ги слушам тях и си ми става едно весело... 8)
                    <<..........>>

Comment

Е, Контрол и Хиподил не са хич лоши, само Хиподил малко прекалено много простеят на моменти
                      ФСБ също ги уважавам, Щурците ги уважавах едно време, преди да се намесят в политиката. Старите им песни са си хубави обаче.
                      Останалата естрада и други подобни обаче с едно-две изключения, за които не се сещам в момента не струват.
                      А и - както изследванията сочат - над 70% от българите така или иначе са паднали дотам, че да се радват на чалгата. Така че - за българската музика по-добре да не се говори - няма смисъл.
                      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

е да но казват тука любима песен (при това не военна) иначе като се почне от десетия десантен батальон, мине се през "песен за пехотата"," стара войнишка песен" се стигне до "не бродяги, не пропойцы","хартиения войник" (воланд това се сещам на момента, но има и други) само че трябва да имаш нагласа да го слушаш, не е за всеки неговата музика
                        а относно БГ-музиката май това е единствената песен която ми харесва всичко друго просто го слушам и в зависимост от момента може да ми харесва а може и да ме дразни, от друга страна след няколко водки вече почти не ми пука какво слушам

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Woland Хиподил простеят доста - освен "Скакауец" се сещам само за още една песен в която няма сериозни "неприлични" приказки - няколкосекундната "Бабата" ... Иначе те доста бяха загубили скандалността си и добре че беше оня перничанин дето се изцепи та най-накрая цяла България разбра как в Перник казват хуебче а не хлебче или скакауец вместото скакалец...

Comment

Абе като си говориме за любима песен и се зачудих при вас има ли го момента в който някоя песничка толкова ви харесва че си я слушате само нея и не ви омръзва? Щото преди два дена си свалих всичко на Nightwish и след като го попреслушах си оставих в плейлистата само Wishmaster и немога да спра да и се кефя 8) А преди една седмица бях зациклил по същия начин на Haleluja на Ramstein, нея незнам колко дена съм я слушал ама текста го знам наизуст целия... :roll:
                            P.S. Е че Хиподил простеят, то си е ясно ама не дразни както при другите "скандални" групи, а си е едно такова забавно по детски... Между другото последния път концерта им беше наистина добър, честно казано кефих се повече от колкото на концертите на Slayer и на Soulfly... 8)
                            <<..........>>

Comment

Спешно! Търси се песента на Булат Окуджава "Ваше Благородие" и филма "Бялото слънце на пустинята".Хайде приятели давайте предложения!
                              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Песента не ми се вярва да я намериш - преди известно време я търсих, но безуспешно (ако имаш предвид, на mp3, разбира се - инак я има на плоча). Филмът го имам вкъщи на видеокасета с горе-долу приемливо качество. Но това едва ли щети свърши работа чак там .

Comment

Working...
                                X