АЗ СЕГА СЪМ НА ВЪЛНА ГОТИК МЕТЪЛ-ТЕРИЪН
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любима песен /не военна :))) /
Collapse
X
-
Момчета, мога само да ви поздравя за това, че слушате рок :tup: :tup: :tup:
Аз си падам напоследък по по-старите неща na:
U2, Rolling Stones, Guns N' Roses и т.н.
Накой да си пада по джаз???
Щот аз бих ти препоръчал, Уханов, за твоите настроения, споменати по- горе, да си намериш "April in Paris" - Louis Armstrong & Ella Fitzgerald, вместо да слушаш ония педал Дичо (извинявам се ама е точно такъв )
Ако някой има случайно някое друго дискче на Дюк Елингтън, с радост бих се договорил нещо с него самло и само да го имам...Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Ей ама тук сме събрали все хора,ценители на истинската музика.Представям си какво ще стане,като се съберем.
Toshiro относно старите парчета ,които ти си изредил мога да добавя още Purple,Zepelin,White Snake,Rainbow-Това е то КЛАСИКАТА В ЖАНРА.
А колкото до джаз-а,аз съм насреща :tup:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
The Rolling Stones - Angie
Всеки път, когато ми се случи да я чуя (а понеже напоследък се самоизмъчвам в домашна обстановка с баладата), все нещо "ми влиза в окото"
...а ако говорим за любимИ мпесни и групи...наистина са многоRoma.Lacuta.Causa.Finita
"Пастирът трябва да се грижи за стадото си...
...и понякога да гони вълците"
Comment
Comment